Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Emma Wiklund visar upp barnen Tyra och Elis – orden om dotterns flytt

16 sep, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
emma wiklund med familjen
Nu berättar Emma Wiklund om äldsta dotterns flytt utomlands, och samtidigt visar hon upp bilder på barnen från familjesemestern.
Annons
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Efter sin stora internationella modellkarriär under 90-talet valde Emma Wiklund, 54, att flytta tillbaka till Sverige. Och strax efter det, år 2000, under en intervjulunch mötte hon sin blivande make – journalisten, filmkritikern och programledaren Hans Wiklund, 57. Tre år senare var de äkta makar och idag är de stolta föräldrar till dottern Tyra, 20, och sonen Elis, 18. I en intervju från 2019 berättade Emma Wiklund att den tomheten som kan uppstå när ungarna flyttar hemifrån skrämmer henne.

Annons

– Jag tror att det är superviktigt att planera för livet efter det att barnen flyttat ut, slog Emma Wiklund fast i en intervju med Gala Magazine samtidigt som den före detta supermodellen förklarade att besöken till sina egna föräldrar efter hennes flytt hemifrån var väldigt få. Hon fortsatte:

– Jag minns ju själv, när jag flyttade ut vid 19 års ålder såg jag knappt mina föräldrar på tio år. Så kan det ju bli med Tyra och Elis också! Gud vad tråkigt kan jag känna då...

– Det kommer bli annorlunda och tomt när de flyttar.

Emma Wiklunds ord om dotterns flytt utomlands

Och nu är då dagen D kommen, äldsta dottern Tyra har tagit sitt pick och pack och flyttat till grannlandet Danmark för att studera.

Annons

”Och så plötsligt börjar min baby girl Tyra Wiklund ett nytt kapitel i livet, då hon nu blivit antagen till Copenhagen business school. Jag är så stolt över dig”, hyllar mamma Emma Wiklund på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en bild tillsammans med Tyra.

Bara ett par veckor efter dottern Tyras flytt fick familjen komma och hälsa på den nyblivna studenten nere i Köpenhamn.

”Har haft en underbart helg i Köpenhamn tillsammans med mina barn. Både jag och Elis fick hälsa på, och jag tog med min gamla cykel som nu kommer få ett nytt liv i Danmark”, skrev hon och visade upp bilder på familjen.

Foto: TT/Instagram

5 svenska filmer som har premiär under hösten 2022Brand logo
5 svenska filmer som har premiär under hösten 2022
Annons