Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Eric Saade till försvar efter envisa ryktet om otrohet mot Nicole Falciani

25 jan, 2021 
AvJessica Rådne
Fotograftt, instagram
När Eric Saade bröt förlovningen med Nicole Falciani två veckor innan bröllopet skulle ha ägt rum blev frågan ”varför” hängande i luften. Ett envist rykte om otrohet började gro.
Annons
Första kärleksbilderna på Eric Saade och Hanna SchönbergBrand logo
Första kärleksbilderna på Eric Saade och Hanna Schönberg

Eric Saade, 30, är högaktuell som deltagare i årets Melodifestivalen. Han har fått det eftertraktade startnummer 28, alltså det som innebär att han får framföra sitt bidrag sist av alla tävlande och fungera som ett dragplåster så att tittarna hänger kvar till slutet. På privatfronten är Eric också föremål för rubriker, inte minst sedan det uppmärksammade uppbrottet från Nicole Falciani, 23.

Ryktet om otrohet

För Eric bröt med Nicole i maj 2020, endast två veckor innan deras bröllop varit tänkt att äga rum i romantiska Italien. Strax därpå inledde han en ny relation med nuvarande flickvännen Hanna Schönberg, 22, som precis som Nicole jobbar som influencer. Där någonstans började Nicoles fans att undra om Eric varit otrogen mot henne med nya kärleken.

Nicole Falciani förnekar otrohet

När Nicole Falciani nyligen bad sina Instagramföljare att ställa frågor till henne på temat ”sant eller falskt” i Story fick hon själv en fråga som löd ”Hört att du varit otrogen?”. Nicole svarade bestämt att:

Annons

”Väldigt väldigt falskt. Har inte varit otrogen. Är man i en relation och är intresserad av någon annan, då gör man slut innan man faktiskt låter något hända!”

Vad menade hon med det, undrade fansen – var det en pik mot Eric?

Eric Saades svar på tal

Nu har även Eric gett sig in i ”sant eller falskt”-leken. Han ber på måndagen sina följare att på precis samma vis som Nicole skicka in påståenden som han kan bemöta med sant eller falskt varpå det mest i ögonfallande lyder ”Du inledde med Hanna när du var med Nicole. Frågar eftersom fansen har påstått den”.

Eric Saades svar på frågan är glasklart: ”FALSKT”. Han väljer att bildsätta fråga och svar med ett foto på honom själv och en brunhårig tjej vars ansikte är dolt bakom hans axel – föreställer den Hanna eller exet? Det förtäljer inte historien.

Foto: TT, Instagram

LÄS MER:

Annons