Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Erika Perssons nya liv efter flytten från Gunilla: ”Själsfrände”

02 sep, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTiktok/TT.
Erika Persson har vuxit upp, och lämnat mamman tillika Hollywoodfrun Gunilla Persson för att börja på college.
I samband med sin födelsedag hyllades Erika inte bara av Gunilla, utan också av bästa vännen Aislinn.
”Bästa kompis själsfrände”, skriver Erika som svar till vännens hyllning.
Annons
TV: Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan HollywoodBrand logo
TV: Det här gjorde Svenska Hollywoodfruarna – innan Hollywood

Genom Gunilla Perssons medverkan i Svenska Hollywoodfruar och många år i rampljuset har dottern Erika Persson fått växa upp framför kamerorna. När den blonda Hollywoodfrun blev känd i TV3-programmet var dottern bara ett barn, men sedan dess har hon både hunnit bli tonåring och myndig.

Erika har många följare på sociala medier, och är framförallt stor på appen Tiktok, där flera av hennes videos setts av hundratusentals personer.

Nyligen fyllde Erika Persson 19 år, något mamma Gunilla inte kunde låta bli att uppmärksamma i sina sociala medier.

”Kan ni tänka er att det här lilla miraklet som skiner ikapp med sin mormor på första bilden från NYC fyller NITTON år idag den 18 augusti. Det är den dag då den största skatten jag någonsin kommer att få gjorde entre i mitt liv. GRATTIS älskade flickan min, du och Mimi är mitt allt på jorden. Jag älskar dig mer än det finns ord att beskriva”, skrev Gunilla Persson fint på Instagram.

Annons

Erika Persson lämnar mamma Gunilla

19-åriga Erika Persson har verkligen vuxit upp, och efter att ha tagit examen från high school har hon nu också kommit in på Pitzer college, som hon ska börja på i höst, och också flytta hemifrån.

– Jag kom in på mitt förstahandsval Pitzer College. Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, har Erika Persson berättat för Hänt.

Erika Persson hyllades inte bara av mamma Gunilla på sin födelsedag, utan också av bästa vännen Aislinn. Aislinn publicerade ett bildspel på Instagram, med en hyllning till sin bästis. Vännerna kommer nu få ha en relation på långdistans, då Erika stannar i Kalifornien för college, medan Aislinn verkar börja på Vassar college i New York.

”Jag älskar dig så mycket. Bästa kompis själsfrände”, skriver Erika Persson som svar till bästa vännens fina kärlekshyllning på hennes födelsedag.

Se också: 5 saker du vill veta om Erika PerssonBrand logo
Se också: 5 saker du vill veta om Erika Persson
Annons