Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

Erikas raka svar på Gunilla Perssons önskan

09 aug, 2021 
AvAino Oxblod
FotografRobin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT
Gunilla Perssons enda barn, dottern Erika, har vuxit upp och ska börja på college.
Nu hoppas Gunilla få se barnbarn inom en inte allt för avlägsen framtid – något Erika ger svar på tal på.
– Jag förstår att hon vill ha barnbarn, hon saknar ju att ha bebisar runt omkring sig, säger Erika Persson till Hänt.
Annons
Bianca om sin längtan efter att bli en ung mammaBrand logo
Bianca om sin längtan efter att bli en ung mamma

Svenska Hollywoodfruar-profilen Gunilla Perssons dotter Erika Persson har minst sagt vuxit upp. Medan många minns henne som en liten tjej i TV3-programmet, så har hon nu gått ut high school och kommit in på den högskola hon ville gå på – Pitzer college.

– Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, berättar Erika Persson i en intervju med Hänt.

Medan många föräldrar gärna ser att barnen fokuserar på skolan innan de börjar tänka på barn, så kan Gunilla Persson inte låta bli att hoppas att dottern inte väntar allt för länge innan hon skaffar barn.

Gunilla Perssons önskan för dottern – Erikas svar

Gunilla var själv över 40 år när hon fick dottern, och hoppas nu att Erika inte går i hennes fotspår och väntar så länge.

Annons

– Vad jag vill och säger till henne med glimten i ögat, men jag menar det också, är: skaffa dina barn tidigt så jag inte blir en lastgammal mormor som inte kan hjälpa dig. Det viktigaste man har i livet är ens föräldrar. Mamma hade hjälpt med allt om jag hade haft Erika tidigare. Men jag gjorde det misstaget och väntade för länge så mamma började bli sjuk redan när Erika föddes, har Gunilla Persson sagt till Hänt.

Erika är inte förvånad över mammans önskan, men har samtidigt inga planer på att bli mamma de kommande åren – nu vill hon fokusera på studierna.

– Jag vet inte riktigt, alltså jag kommer inte skaffa barn än, det vill jag inte alls. I den närmaste framtiden är det verkligen inte på min radar, jag vill ju gå i skolan och gå vidare med allt jag vill göra. Men jag förstår att hon vill ha barnbarn, hon saknar ju att ha bebisar runt omkring sig, säger hon till sajten.

Annons