Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Fem killar i veckan ny dejtingserie på TV4

20 feb, 2020 
Av
Fem killar i veckan på TV4
Dejtingprocessen ska gå undan. Det tycker skaparna bakom nya TV4-programmet Fem killar i veckan där en kvinnlig deltagare öppnar upp sitt hem för fem olika potentiella partners under en veckas tid. ”Vi skyndar på 'lära känna'-perioden”, säger David Lillemägi, exekutiv producent på kanalen, i ett uttalande.
Annons

Fem killar i veckan är det nya dejtingprogrammet som kommer till TV4 och TV4 Play i höst. Det bygger på ett brittiskt format och går ut på att en singeltjej ska bjuda hem fem killar att under en veckas tid bo hos henne. Allihop, samtidigt.

Killarna ska ”följa med henne överallt, oavsett om det är en utekväll med tjejkompisarna eller en familjemiddag”, förklarar TV4 i sin presentation av programmet.

”Detta ger en möjlighet att bli matchad med en potentiell partner där man i en hemmamiljö får se alla sidor av varandra”.

”På riktigt väldigt snabbt”

Originaltiteln på programmet är Five guys a week. Det kommer under året att ha premiär i så väl Storbritannien som Frankrike och Nederländerna. Och Sverige. David Lillemägi är exekutiv producent på TV4. På TV4:s hemsida förklarar han vidare:

– Det här är ett av de mest omtalade programmen i tv-världen just nu och det känns härligt att få ta det till Sverige. Det blir en vecka där vi skyndar på ”lära känna”-perioden av dejtinglivet lite grann genom att ta steget in i hemmet direkt, och det har visat sig vara en bra start för kärleken. Det blir på riktigt väldigt snabbt, och förhoppningsvis både roligt och kärleksfullt, säger David Lillemägi.

Annons

Du kan söka till Fem killar i veckan

Låter det som någonting för dig eller en vän? Ansökan är nu öppen och riktar sig till så väl tjejer som killar i jakt på den stora kärleken. TV4 skriver att ”du får gärna vara över 25 år och framförallt på en plats i livet där kärleken kanske är den där sista pusselbiten.”

För att läsa mer om programet och komma till ansökningen kan du klicka här.

Läs mer:

Annons