Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelser

Filip Kaspersen Lamprecht om dolda stödet från pappa Martin

27 mar, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Filip Kaspersen Lamprcht går i mamma Kristin Kaspersens fotspår och tävlar i Let's dance där han redan gör succé.
Men medan Kristin hyllar sonen på sociala medier så håller pappa Martin Lamprecht lägre profil.
Nu berättar Filip om det dolda stödet.
Annons
Här är paren som blivit kära i Let's DanceBrand logo
Här är paren som blivit kära i Let's Dance

2019 var Kristin Kaspersen med i Let's dance på TV4, och vann hela tävlingen överlägset. Nu två år senare går äldsta sonen Filip Kaspersen Lamprecht i sin mammas fotspår och tävlar även han i danstävlingen. Redan efter första veckan ser kändissonen ut att göra succé – han hyllades stort av juryn som var imponerade med hans färdigheter så tidigt i tävlingen och konstaterade att han ”ärvt mammas talang”.

Inför premiären på fredagen skrev Kaspersen om sonens resa på Instagram.

”Galet stolt! Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk! För 2 år sedan hälsade du på mig när jag gjorde Let's dance. Föga visste jag då att du idag skulle få Linn Hegdal som danslärare och danspartner. Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns och gör att jag längtar ännu mer efter att se er ta över dansgolvet. Det här är din och Linns resa. NJUT, HA KUL och DANSA DANSA DANSA!! Jag är galet stolt redan!”, skrv Kristin Kaspersen före programmet.

Annons

Martin Lamprechts stöd till sonen Filip Kaspersen Lamprecht

Efteråt kallade hon sonen ”magisk”, och fick medhåll av Pernilla Wahlgren bland kommentarerna.

Men det är så klart inte bara mamma som är stolt och stöttar Filip – även pappa, tidigare OS-tävlande Martin Lamprecht, är i hejarklacken.

I en intervju med Hänt konstaterar Filip att hans pappa blev förvånad över att han skulle vara med i programmet, men att han tycker det är roligt.

– Han blev superglad. Han var lite mer chockad kanske för han hade ju inte räknat med det. Men han blev skitglad. Han tycker det är jätteroligt. Jag har fått grym support från alla.

Annons