Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Filip Kaspersen Lamprecht: Linn Hegdal var det bästa med Let's dance

20 maj, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Linn Hegdal, Filip Kaspersen Lamprecht.
Filip Kaspersen Lamprecht vann hela Let's dance, men äran och den prestigefulla glasskon är inte det han värderar högst med sin medverkan.
I Nyhetsmorgon erkänner han att relationen med dansaren Linn Hegdal är det bästa med att ha varit med i danstävlingen.
– Att ha fått ha henne bredvid sig som gjort den här resan för livet har varit helt fantastiskt, säger Filip Kaspersen Lamprecht.
Annons
Fem snabba med Filip LamprechtBrand logo
Fem snabba med Filip Lamprecht

Filip Kaspersen Lamprecht tog hem vinsten till slut i årets säsong av Let's dance, efter att ha tävlat mot rapparen Anis Don Demina i finalen.

Dagen efter finalen gästade han och dansaren Linn Hegdal Nyhetsmorgon och berättade om resan mot vinsten.

Han konstaterar att han aldrig hade förväntat sig att gå så långt, utan var med i programmet som en social grej och för att lära sig dansa lite bättre.

– Jag tänkte att det skulle bli lite roligt att lära mig dansa och att få träffa lite nytt folk. Men aldrig i min vildaste fantasi skulle jag ha förväntat mig att vecka efter vecka gå vidare och sedan vinna, säger Filip Kaspersen Lamprecht i TV4-programmet.

Filip Kaspersen Lamprecht hyllar Linn Hegdal

Let's dance-vinnaren hyllar sin danskollega och menar att det uppenbarligen är riktigt bra att dansa med henne, eftersom det här är andra året på raken som Linn Hegdal tar hem hela vinsten i tävlingen. Förra året dansade hon med John Lundvik och vann.

Annons

– Men det verkar ju vara ett vinnande koncept att dansa med Linn då hon vunnit två år i rad. Så om någon ska ställa upp nästa år är det verkligen ett tips, säger Filip Kaspersen Lamprecht i Nyhetsmorgon.

Men det är inte bara danspartnerns talang inom dans som han värderar högt. När Filip hyllar deras vänskap så blir Linn Hegdal märkbart rörd i morgonprogrammet.

– Att jag fått lära mig dansa och kommit så här långt har ju varit en vinst i sig. Men den största vinsten är ju egentligen att jag fått en vän för livet, säger Filip Kaspersen Lamprecht.

Han fortsätter:

– Att ha fått ha henne bredvid sig som gjort den här resan för livet har varit helt fantastiskt.

Annons