Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Filminspelningarna som krossade stjärnornas äktenskap

20 jul, 2021 
Att hitta kärleken under en film- eller tv-inspelning är inget ovanligt, många skådespelarpar har hittat varandra på det sättet.
Men det händer också att inspelningarna blir slutet för ett äktenskap – när någon faller för en ny kollega.
Här är stjärnorna som fått äktenskap att gå i kras på grund av en filminspelning!
Annons
Kändisarnas otrohetsskandaler - vi aldrig glömmerBrand logo
Kändisarnas otrohetsskandaler - vi aldrig glömmer

Mr. and Mrs. Smith – Brad Pitt och Angelina Jolie

Att Brad Pitt och Angelina Jolie blev ett par under inspelningen av Mr. and Mrs. Smith minns nog de flesta. Men priset för deras kärlek, som höll i 12 år och resulterade i sex gemensamma barn, blev att Brad Pitts äktenskap med Jennifer Aniston krossades. Brad och Jennifer hade dejtat sedan slutet av 90-talet, och paret var gifta från 2000 fram tills att otrohetsaffären kom fram 2005.

Brad Pitts och Angelina Jolies relation började i otrohet, men höll i 12 år.

Daredevil – Jennifer Garner och Ben Affleck

När Jennifer Garner och Ben Affleck träffades på inspelningen av Daredevil 2002 slog det gnistor direkt. Men Jennifer var gift med Scott Foley, och Ben Affleck var förlovad med Jennifer Lopez. Men respektive relation tog slut, och Garner och Affleck blev ihop. Paret fick tre barn tillsammans och var gifta i 10 år innan de skildes 2017.

Annons
Trots skilsmässan har Ben Affleck och Jennifer Garner en fin relation, där de kan umgås tillsammans med barnen.

Cleopara – Elizabeth Taylor och Richard Burton

När ikonerna spelade in Cleopatra i Italien 1962 så föll de för varandra – men båda var för tillfället gifta med andra personer. Skilsmässorna var snart ett faktum, och 1964 kunde Elizabeth Taylor och Richard Burton gifta sig. De höll ihop i 11 år innan de separerade, för att sedan bli ihop en sväng igen. Efter 12 år ihop skilde de sig för gott.

Richard Burton och Elizabeth Taylor på sin bröllopsdag.

Green lantern – Ryan Reynolds och Blake Lively

När Ryan Reynolds träffade Blake Lively på inspelningen av Green lantern 2010, så var han gift med Scarlett Johansson. Så fort de två skilde sig 2011 började han dejta Blake, och bara ett år senare var de två gifta i stället. Nio år senare har paret tre barn ihop och är lyckligare än någonsin.

Annons

The Mexican – Julia Roberts och Danny Moder

Julia Roberts träffade maken Danny Moder 2000, när hon spelade mot Brad Pitt i filmen The Mexican, som Danny Moder var filmfotograf på. Moder var gift med en annan kvinna, men valde att lämna henne för att bli tillsammans med Julia. Paret har nu varit gifta i 19 år, och har tre barn tillsammans.

Julia Roberts och Danny Moder syns sällan på röda mattan tillsammans.

Bosom buddies – Tom Hanks och Rita Wilson

Tom Hanks och Rita Wilson ses av många som det perfekta Hollywood-paret, och redan när de träffades 1981 på inspelningen av Bosom buddies fick de känslor för varandra. Men då var Tom Hanks redan gift med sin första fru, Samantha Lewes. De skilde sig 1987, och Hanks satsade då genast på kärleken till Rita, som han gifte sig med 1988.

Tom Hanks och Rita Wilson har varit gifta i över 30 år.
Annons