Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Stjärnorna som inte är så trevliga som de vill få oss att tro

16 jul, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Många kändisar är måna om att framstå som trevliga och sympatiska människor – men hur står det till egentligen?
Här är kändisarna som har ertappats med att vara riktigt osköna utan anledning.
Annons
Kändisar som är extremt lika varandraBrand logo
Kändisar som är extremt lika varandra

Jeff Daniels

Skådespelaren Jeff Daniels har valt bort Hollywoodlivet, och bor i stället i staden Chelsea i Michigan. Men Dum och dummare-skådespelaren är ingen omtyckt figur i hemstaden. Enligt uppgift antar han att alla vill prata med honom och be om autograf, så han vägrar interagera med sina grannar och andra i staden. För Suggest berättar en person vars släkt bor i staden hur hans morfar hamnade bredvid Jeff Daniels på en bar, och började småprata lite. Skådespelaren valde då att resa sig och gå. När bartendern tröstade morfarn med att Daniels är otrevlig mot alla fans visade det sig att han inte ens hade vetat om att han pratade med en känd person – han försökte bara vara trevlig.

Annons

Alicia Keys

En person som jobbade som säkerhetsvakt på en Alicia Keys-konsert berättar för Suggest att han under sina tio år på arenan aldrig träffade någon otrevligare.

”Jag stod bredvid Alica och hennes assistent för tillfället (antagligen 2006) när hon mötte en grupp fans en och en. Varje fan gav henne presenter/blommor och hade kanske 30 sekunder att säga hej. Eftersom jag stod så nära kunde jag höra varje ord hon sa till sin assistent och det var inte trevligt. Hon snackade i stort sett skit om hela gruppen. Hon hade något negativt att säga om nästan allas outfit eller utseende”.

Alicia Keys.

Zach Braff

Det här vittnesmålet kommer från en person vars vän jobbade med Scrubs-stjärnan Zach Braff på en filminspelning. Vännen i fråga hade en ny mobil som Braff var avundsjuk på – och helt enkelt lade beslag på.

Annons

”Han börjar spela på den utan att fråga. Min vän blev jättearg, men Braff var stjärnan och vännen ville inte förlora jobbet eftersom det skulle betala hans lön för de kommande sex månaderna”.

Till slut var det en assistent som fick skådespelaren att lämna tillbaka mobilen, och be om ursäkt.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez och Ben Affleck är ju ett par igen, men förra omgången de dejtade kunde fans vittna om hur snål artisten är.

”På den tiden som JLO och Ben Affleck var en grej så var en vän till min bror Black jack-croupier i Vegas. Ben Affleck och hans crew var där i några timmar. J Lo kom ner för att hämta Ben. Ben kastade då en 500 dollar-marker som dricks till min brors vän, men innan den ens hade hunnit sluta snurra på bordet så hade J Lo plockat upp den, sagt 'Det där är för mycket' till Ben och bytt ut den mot en marker värd 50 dollar”.

Annons
Jennifer Lopez.

Chris Evans

Marvel-skådespelaren Chris Evans har som image att vara en hyvens kille – men riktigt så verkar det inte vara. Enligt uppgift ska skådespelaren ha som regel att statister på hans filmer inte får kolla honom i ögonen. För Suggest berättar en person om hur hans vän blev av med jobbet som statist för att hon hade tittat på Evans, utan att ens prata med honom.

Chris Evans.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons