Första bilderna på Zoë Kravitz som Catwoman i nya The Batman filmen.

Nu blir Zoë Kravitz en i raden kvinnor som får spela seriefiguren Catwoman på vita duken. Innan har vi sett Anne Hathaway, Michelle Pfeiffer, och Halle Berry iklä sig rollen som inbrottstjuven Selina Kyle, maskerad till en katt som så ofta stått vid Batmans sida.

Zoë Kravitz kommer alltså porträttera 2022 års Catwoman i The Batman där Robert Pattinson spelar huvudrollen Bruce Wayne.

Otursdrabbad inspelning för The Batman

Arbetet med filmen startade i januari men redan i mars klargjorde filmbolaget Warner Bros att inspelningen, precis som så många andra serie- och filminspelningar, pausas på grund av coronapandemin.

Och i slutet på augusti avslöjade filmbolaget att de äntligen påbörjat inspelningarna av storfilmen på plats i England igen. Men det hann bara gå ett par dagar innan filmteamet stötte på patrull – Robert Pattinson hade insjuknat i covid-19 och var tvungen att sätta sig i karantän, och inspelningen i London fick sättas på paus, igen.

Nu är filmandet återigen igång, och man planerar att filmen ska visas på biograferna någongång 2022.

Planen var att The Batman skulle ha premiär någon gång under 2021, och det finns redan en trailer för den omtalade fladdermusfilmen trots att filmen inte ens är klar. Enligt sajten IndieWire har regissören Matt Reeves sagt att det är tre månader kvar att filma, eftersom de hann färdigställa en stor del av filmen innan pandemin.

Zoë Kravitz i läderlook från topp till tå: MJAU!

Häromdagen fastnade en stor del av skådespelar- och filmteamet på bild, när man filmade scener till filmen på plats i England. Och då kunde vi få oss en närmare titt på hur årets Catwoman kommer porträtteras – gällande kläder.

Zoë Kravitz hade på sig en svart glansig trench i läderlook, höga stövlar med snörning och även en matchande fascinator på huvudet.

Det är dock svårt att avgöra om detta var den nya looken för Selina Kyle, eller hennes alter ego Catwoman som fastnade på bild, men eftersom hon saknade piska antar vi att det här är looken för Selina Kyle.

Nya Cat woman blir Zoe Kravitz.

Så fint.

MEGA

Michelle Pfeiffer oförglömliga Catwoman från 1992

Innan har vi sett Michelle Pfeiffer iklä sig den tighta kattutstyrseln i Batman Returns från 1992, en oförglömlig outfit designad av Mary Vogt och Bob Ringwood.

Michelle Pfeiffer i Batman Returns 1992.

LÄS MER:

Matilda Djerf drabbad av utomkvedshavandeskap – opererades akut

Checka in på landet – 5 tips på mysiga gårdar att hyra i höst

Gina Dirawi berättar om stora familjesorgen – tunga beslutet