Beverly Hills huset och Fredrik Eklund

TT, Instagram
7 saker om Fredrik Eklund du kanske inte visste om
1:11

Efter reklamen: 7 saker om Fredrik Eklund du kanske inte visste om

(1:11)

Slå på ljud

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund syns inte sällan i samband med lyxfastigheter. I amerikanska realityserien Million dollar listing New York har han sålt fastigheter till världsstjärnor som Sarah Jessica Parker och Kim Kardashian. Nu flyttar han från sin egen drömvilla i Los Angeles.

Världens dyraste hotell – som får oss att tappa hakan

Flytten till Los Angeles

Efter sexton år i New York valde Fredrik Eklund 2019 att lämna New York City för västkusten. Toppmäklaren flyttade då tillsammans med maken Derek Kaplan och barnen Milla och Fredrik Jr. för att bo i eleganta kändiselitens Bel Air. I samband med flytten gjorde även Eklund en övergång till realityprogrammets Los Angeles baserade version av Million Dollar Listing. Från lyxlägenheterna på Manhattan är det nu överdådiga drömvillor i LA som dominerar för försäljning på Fredriks Instagram. Nu lägger han även ut sin egen villa för uthyrning.

Stjärnornas dyraste klänningar genom tiderna

Fredrik Eklund lägger ut Hollywood huset på Instagram

På Instagram berättar stjärnmäklaren om nya flytten och om huset han och familjen skapat minnen i sedan flytten till LA.

”Är det någon som känner igen det här huset? 1211 Stradella in Bel Air, på marknaden idag för 65,000 dollar/månaden och är tillgängligt från 1 September. Vår familj har älskat det här hemmet och skapat massor av minnen i det. Jag kommer aldrig glömma helgerna med barnen vid poolen tillsammans med valpen Cash och utomhusmiddagarna i trädgården. Det är som att bo inuti en Hollywood dröm och nu är det dags för en ny familj att uppleva det – eftersom vi nu ska flytta in i hemmet där vi vill spendera resten av våra liv”, skriver Fredrik Eklund på sin Instagram.

Carolina Gynning visar upp nya lägenheten – se första bilderna!

Fredrik Eklund berättar om lyxvillan i Bel Air

Hemmet som nu finns tillgängligt för mer än 500 000 kr i månaden består av en 6000 kvadratmeters trädgårdsanläggning och en boendeyta på nästan 1000 kvadratmeter. Lyxvillan med sju sovrum och tio badrum har dessutom en tillhörande tennisbana och utrymme för tio bilar. Även perfekt för barn skriver mäklaren.

Se alla bilderna här:

Mest läst