Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Carolina Gynning har blivit mamma för tredje gången

25 jun, 2021 
AvJessica Rådne
FotografInstagram
Carolina Gynning barn dottern Vilda Aurora Gisela Philipson
Carolina Gynning, 42, och Viktor Philipson, 34, har fått sitt första gemensamma barn. Nu visar trebarnsmamman upp babyn på Instagram och avslöjar namnet – se fina bilden här!
Annons
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoriaBrand logo
Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

I januari i år meddelade Carolina Gynning den glada nyheten att hon och pojkvännen Viktor Philipsson ska bli föräldrar. Konstnären, poddaren och mångsysslaren Gynning har sedan tidigare två barn; Adele, 6, och Alicia, 8, med exmaken Alexander Lydecker. När hennes och Viktors nya lilla knodd nu anlänt, har Viktor blivit pappa för första gången.

”Mitt hjärta exploderar av kärlek”, skriver Carolina Gynning om lyckan på Instagram.

Carolina Gynning och Viktor Philipsons kärlekssaga

Carolina och Viktor träffades genom gemensamma vänner sommaren 2019. Viktor som tidigare bott i Indonesien var tillbaka på svensk mark och tycke uppstod snabbt mellan honom och Carolina när de två introducerades för varandra

Annons

– Det var love att first sight. Vi hånglade efter typ en timme, har hon berättat.

Det hade då gått ett år sedan Carolina separerat från sin exmake Alexander.

Carolina och Philip inledde en relation och visade upp sin kärlek på sociala medier och röda mattor. Ett år in i relationen kom ett uppmärksammat uppbrott där Carolina flög till Ibiza för att läka såren. När hon kom hem igen i augusti förra året återförenades paret, och strax därefter blev Carolina gravid.

Första orden om bebislyckan – det ska barnet heta

Nu har deras kärleksbarn anlänt, efter några för Carolina svettiga veckor i sommarvärmen.

”Nu är det tungt och varmt! Men den som väntar på något fantastiskt väntar ju aldrig för länge... eller hur var det??”, skrev Carolina när hon gick in i vecka 37.

I inlägget som postades av Carolina på midsommarafton får vi se den nya lilla familjen samlad. Hon skriver:

”Välkommen till världen Vilda Aurora Gisela Philipson Gynning. Vi mår bra och vi är lyckligast i världen. Älskar dig Viktor Philipson. We did it. 21-06-23. Tack Danderyd BB för superfint stöd och speciellt tack till barnmorskorna Linn och Silvia som välkomnade vår älskling till världen!”

När den lilla äntligen kommit återstår bara att säga stort grattis!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons