Gravida Elsa Hosk om insikten med dottern – veckor innan födseln

Den svenska supermodellen Elsa Hosk väntar sitt första barn, ihop med hennes stora kärlek Tom Daly. Det var i september som hon själv avslöjade den glada nyheten i ett inlägg på Instagram, där vi fick ta del av flera vackra gravidbilder på Elsa.

”Har hållit den här lilla ängeln hemlig i min mage ett tag… Känner mig så exalterad och tacksam över att få ett barn och att få starta ett nytt kapitel i mitt liv med mina drömmars man”, skrev hon i inlägget då.

Elsa Hosk väntar en flicka

Veckor där efter avslöjade hon att det är en flicka som ligger i hennes mage.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar den blivande mamman om den starka insikten hon fått under tiden som gravid – om sig själv och om andra kvinnor.

”Tiden går så fort. Försöker att njuta av den här tiden, ta det lugnt, inte stressa. Graviditeten har hittills lärt mig så mycket. Jag uppskattar min kropp på ett annat sätt, jag har en ömhet och kärlek till mig själv jag inte känner igen. Känner ett helt nytt band till andra kvinnor, och tänker på min egna mamma, och alla andra mammor som varit med om den här magiska resan. Det är ett sånt privilegium och en ära att få bära ett barn”, skriver Elsa Hosk i inlägget.

Orden om den kommande dottern

Att supermodellen längtar efter att dottern ska komma till världen förvånar väl ingen.

”Varje spark får mig att le. Drömmer om att få träffa henne och att få lära känna henne, att få stötta henne, guida henne och lära av henne”, avslutar hon.

I en frågestund på sin Instagram story berättade Elsa Hosk tidigare att hon och Tom hade ett namnförslag till dottern som de båda älskar, men som många nog kommer att reagera på i staden som de är bosatta i, New York.

LÄS MER:

9 kändisar vi trodde kom från USA men som tydligen inte gör det

Beyoncé och Jay-Z 8-åriga dotter Blue Ivys stora uppdrag

Jenny Alversjös känslosamma ord till dottern Olivia: ”Utan dig är jag halv”

Mer läsning

Femina