Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Gravida Kenza om varför hon varit frånvarande – efter vännernas oro

23 feb, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt, Instagram
kenza
Det har gått flera dagar sedan den höggravida influencern Kenza Zouiten Subosic, 29, postade i sina sociala medier och nu förklarar hon varför. ”Vet att ni undrar”, skriver hon på Instagram.
Annons
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nuBrand logo
Kenza Zouitens stilresa genom åren- då och nu

Kenza Zouiten Subosic väntar sitt andra barn med maken Aleks. Parets förstfödde, sonen Nikola, har hunnit bli 1 år och 7 månader gammal. Allt sedan Kenza blev gravid på nytt har hennes stora antal följare och fans fått inblickar i hennes gravidresa.

Det har handlat om allt från tankar kring den nye lille bebisens namn, till oro för att få mindre tid över åt Nikola, och skräcken inför att få en lika lång och utdragen förlossning som sist. De som följer Kenza i blogg och sociala medier är vana vid att hon uppdaterar flitigt vad som sker i hennes vardag och huvud. Men den gångna helgen lös dessa uppdateringar med sin frånvaro, och nu kommer förklaringen.

Ber vännerna sluta höra av sig

Under tisdagsmorgonen bröt Kenza den fyra dagar långa tystnaden genom att posta en bild på sin Instagram story. Hon skrev:

”Hej alla. Som många av er har märkt har jag varit lite frånkopplad här de senaste dagarna. Jag vet att många av er är nyfikna och oroliga och jag lovar er att jag kommer tala om så fort jag har förlöst”.

Annons

Följarna hade nämligen börjat misstänka att Kenza som är i nionde månaden åkt in till förlossningen. Men så är inte fallet. Hon fortsätter:

”Till mina vänner, ni behöver inte messa/ringa”.

Anledningen till frånvaron beror inte på Kenzas eget mående, vilket hon förtydligar i nästa mening.

Tackar för omtanken

”Jag mår bra”, fortsätter hon. ”Jag kommer självklart berätta när jag åker in till förlossningen”.

”Tack för att ni bryr er”, avslutar hon och lägger till ett rött hjärta.

Kenza har 1,8 miljoner följare på Instagram och många väntar nu med spänning på att få veta när hennes andra barn, en liten son, kommit till världen. Vi fortsätter att hålla ögon och öron öppna!

Foto: Instagram, TT

LÄS MER:

Annons