Gry Forssells son Vincent 2021
5 saker om Gry Forssell som du kanske inte visste
1:15

Efter reklamen: 5 saker om Gry Forssell som du kanske inte visste

(1:15)

Slå på ljud

Gry Forssell är en av Sveriges mest folkliga programledare, både i radio och i tv. Just nu hör vi henne varje vardagsmorgon i radioprogrammet Gry Forssell med vänner, och i vanliga fall brukar hon vid den här tiden på året förbereda sig för det somriga programmet Sommarkrysset, som sänds från stora scenen på Gröna lund varje sommar.

Men den här sommaren har programmet ställts in, och samma sak hände förra sommaren, och anledningen till det är den rådande pandemin.

– Ja det är klart att det är astrist. Men jag fattar att det är som det är. Vad ska man göra? Jag vet inte riktigt, säger Gry till Expressen.

Bildspecial: Så såg våra mest folkkära programledare ut i början av karriären

Gry Forssells sommarplaner efter inställda Sommarkrysset

Istället kommer Gry att få en hel del ledigt under sommaren, och det är inte fy skam det heller.

– Vi ska sälja vårat sommarställe nu. Vilket kanske är lite dumt för nu hade man haft tid att vara där för en gångs skull. Men vi ska åka till Gotland, jag har inte varit på Gotland sedan Vincent var nyfödd, och det är 17-18 år sedan. Jag ska passa på att upptäcka Sverige lite tänkte jag, säger hon i samma intervju om sina sommarplaner.

Tillsammans med maken Alex Kossek, som hon varit har varit ihop med i 20 år, har Gry Forssell två barn, Vincent, 17, och Nikki, 12. När Gry förra sommaren var en av de som sommarpratade i Sommar i P1, berättade hon i en intervju med Hänt varför hon helst inte pratar om barnen, på grund av att hon värnar om deras integritet.

– Men däremot värnar jag om barnens och Alex integritet. Jag kan ju prata om mig och vad jag tycker och tänker, däremot måste man ha en slags radar om vad andra kanske känner för vad jag ska berätta och inte ska berätta, förklarade Gry då.

Här sonen Vincent Kossek idag

Däremot så syns barnen då och då på Grys Instagram, och det gör även Gry på sin sons Instagram. Förra sommaren delade Vincent en bild på honom och hans mamma Gry, där hon gosar in sig i hans nacke.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Och om mindre än en månad blir Vincent 18! Så här ser han ut idag, på den senaste Instagram-bilden han delat på sig själv!

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Gry Forssells starka ord till yngre maken Alex Kossek

Gry Forssell lämnar sitt sommartorp efter 11 år – se bilderna

Mest läst