Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gunilla Perssons bild förvånar följarna – visar pappan efter alla år

03 feb, 2021 
AvAino Oxblod
FotografSANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT.
Gunilla Persson visar ofta upp dottern Erika och mamma Iris på sin Instagram.
Därför är det kanske inte så konstigt att hennes följare blev ordentligt förvånade när hon visar upp sin pappa – efter alla år.
”Bilderna kan falna men minnena och kärleken lever kvar, starkare än någonsin känns det som”, skriver Gunilla Persson till bilden.
Annons
7 svenskar som är heta i HollywoodBrand logo
7 svenskar som är heta i Hollywood

Hollywoodfrun Gunilla Persson, 62, är riktigt familjekär, och lägger all sin energi på att dottern Erika, 18, och mamma Iris, 95, ska ha det bra – något hon också visar på sociala medier.

De senaste nio åren har Gunilla Persson valt att ta hand om sin mamma hemma, eftersom hon inte tyckte att äldrevården var tillräckligt bra. I stället får Iris palliativ vård hemma av sjuksköterskor, och åker bara till sjukhus när hon drabbas av sjukdomar. I höstas fick 95-åringen till exempel en envis lunginflammation, som till slut gjorde att hon blev stum.

”Imorgon måste jag nog ta med mamma till sjukhuset eftersom hon inte svarar mig på tal. Det oroar mig väldigt mycket. Hon har kommit igen avsevärt men är alldeles stum”, skrev Gunilla Persson på Instagram.

Gunillas oväntade bild på pappan

Svenska Hollywoodfruar-profilen uppdaterar ofta om mammans mående, och talar om vikten av att ta vara på tiden tillsammans. En person hon pratar mindre om är sin pappa Nisse – vilket kanske är anledningen till att så många reagerade när hon publicerade en gammal bild på sig själv med sina föräldrar hemma i vardagsrummet.

Annons

Nisse gick bort 1998, men Gunilla Persson vill ändå hylla honom på födelsedagen.

” Bilderna kan falna men minnena och kärleken lever kvar, starkare än någonsin känns det som. Har den äran på FÖDELSEDAGEN, älskade pappa. Jag tänker på dig varje dag och jag är så stolt över att kunna säga att jag har världens bästa far... Född den 1 februari 1920 - gick till Jesus den 25 september 1998 - Mamma är nära dig nu. I love you forever. Pappa Nils-Erik (Nisse)”, skriver Gunilla med en rad röda hjärtan.

Hennes följare konstaterar att dottern Erika fått sitt utseende av pappan medan Gunilla är mer lik sin mamma, och är glada över att äntligen få se Gunilla Perssons andra förälder.

”Erika är så lik sin morfar”, skriver en person.

”Din pappa ser ut som en filmstjärna”, tycker en annan.

Läs mer:

Annons