Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Gustav Hammarstens dotter Ella går i föräldrarnas fotspår

17 jun, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Viaplay
Gustav Hammarstens dotter ella går i pappas fotspår – skådespelar i nya filmen
Äpplet faller sällan långt från trädet. Nu går skådisparet Gustaf Hammarsten och Jessica Liedbergs dotter i sina kändisföräldrars fotspår!
Annons
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder

Många av er kanske känner igen skådespelaren Gustaf Hammarsten, 54, från filmer och tv-serier så som Wallander, Tillsammans, Beck, Udda veckor, Borat och massa mer.

Vad gäller Gustaf Hammarstens familjeliv är han tillsammans med skådespelaren Jessica Liedberg, 52, och tillsammans har de de tre döttrarna Edit, 20, Ella, 17, och Märta, 12.

Jessica Liedberg och Gustaf Hammarsten med barnen Ella, Edit och Märta under invigningen av leksaksbutiken Hamleys i Nacka Forum 2012.
Annons

Skådisparet Gustaf Hammarsten och Jessica Liedberg

Sambon Jessica Liedberg som också är skådis känner man igen från svenska storsatsningar som bland annat Rederiet, Tillsammans, Wallander, Knutby och Morden i Sandhamn. Det var i samband med arbetet för Bengt Ohlssons Rendez-vous i Rio som de föll för varandra och kort därefter blev de ett par. Året var 1998 och de hann även bli sambos innan inspelningen av filmen Tillsammans.

Dottern Ella går i föräldrarnas fotspår

I samband med att Martina Haags, 58, nya film Det är något som inte stämmer har satts igång släpptes även rollistan. Där ser vi bland andra Gustaf Hammarsten, hans partner Jessica Liedberg, och (!) mellandottern Ella – som därmed gör precis som sina skådispäron samtidigt som hon gör sin debut på vita duken.

Ella Hammarsten Liedberg och Alexandra Rapaport är laddade inför rollen som Petra i Martina Haags nya film!
Annons

Handlingen i filmen kommer utspelas under två epoker. Där Alexandra Rapaport, 50, kommer spela huvudrollen som Petra, en 50-åring, som går igenom en skilsmässa. Där Ella Hammarsten Liedberg kommer få äran att spela huvudrollsinnehavaren som 15-åring, där hon går de sista veckorna i nian.

– Detta blir min första huvudroll vilket så klart känns väldigt spännande. Rollen som unga Petra blir en fantastisk tidsresa där jag får möjligheten att lajva åttiotalet. Jag lyckades dessutom knipa en större roll i den här filmen än både mamma och pappa, säger Ella i pressmeddelandet.

Ella Hammarsten Liedberg har även haft en roll i Badehotellet (2013).

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: TT/Instagram

Annons