Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Gustav Mandelmann förtjust över hustrun Maries nya stil: ”Aldrig sett”

03 apr, 2022 
AvJessica Rådne
FotografTT, Instagram
paret mandelmann
Marie Mandelmann gör tittarsuccé i Let’s Dance på TV4. Någon som är extra imponerad är maken Gustav – som även uppskattar hustruns nya stil.
Annons
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssagaBrand logo
Marie och Gustav Mandelmanns kärlekssaga

Tv-lantbrukaren Marie Mandelman, 57, är en av deltagarna i årets omgång av Let’s Dance på TV4. Tillsammans med proffsdansaren Jonathan Näslund, 35, fick hon i lördagens program ta emot juryns bedömning på veckans sambadans med hiphop-inslag.

– Du kändes inte lika säker i dansen som du har gjort de första två veckorna. Du var lite osäker i blicken, lite småfel, sa jurymedlemmen Dermot Clemenger.

Marie medgav att hon haft lite svårt att få till stegen, främst på grund av värk i höften och kramp i vaden, rapporterar Aftonbladet.

I kulisserna stod maken Gustav Mandelmann, 56, som erbjöd stöd och tröstande ord efteråt.

Gustav Mandelmann uppskattar hustruns ”förändring”

För Aftonbladet berättar Gustav att han häpnas över att se sin älskling på dansgolvet. Sedan tidigare har rubriker skrivits om hur Marie släppt ut sitt långa hår som annars brukar vara uppsatt på hennes alldeles egna vis i en fläta/knut. Gustav tycker om hustruns nya stil, och stora mod.

Annons

– Jag uppskattar all förändring, det behöver vi, säger Gustav Mandelmann till Aftonbladet.

– Alla människor behöver förändras, inte minst jag. Jag tycker att Marie är otroligt modig. Och så är hon vacker också. Jag har aldrig sett Marie så här!, säger han.

Därför ställer Marie Mandelmann upp i Let's Dance

marie och gustav mandelmann
Gustav Mandelmann hejar på hustrun Marie i Let's Dance.

Marie har i ett inlägg på Instagram tidigare beskrivit varför hon valt att ställa upp i Let’s Dance:

”Jag tror livet känns lite längre om man vågar sig i väg på äventyr ibland!”, skrev hon i samband med att hennes medverkan i programmet offentliggjordes.

– Alltså, det här är så annorlunda verkligen. Har inte alla en hemlig dröm om att vilja lära sig dansa? Sen har jag ju sagt att ”nej, jag vill inte delta i tävlingar och sådär”. Sen började jag liksom tänka efter att det här behöver jag ju inte tänka som en tävling. Snarare att jag får världens lyxliv. En egen dansare och jag får dansa hela dagarna. Och jag får semester!

Beundrar frun på avstånd

Marie Mandelmann ägnar nu veckorna åt att tillsammans med proffsdansaren Jonathan Näslund öva på stegen inför de direktsända lördagsfinalerna. Under tiden är Gustav är kvar i tjänst på paret Mandelmanns gård Djupadal i Skåne.

I helgen åkte Gustav upp till Stockholm för att stötta hustrun i tv-studion. Han säger skämtsamt till Aftonbladet att han för första gången får nöja sig med att beundra sin fru på avstånd.

– Jag får älska genom tv-rutan numera. Utom någon gång ibland här då, säger han på plats bakom kulisserna i TV4-studion.

Foto: TT

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons