Hanna Hedlund.

TT
TV: Här är 5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund
0:57

Efter reklamen: TV: Här är 5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

(0:57)

Slå på ljud

Efter 23 år ihop valde Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att bryta upp. Det berättade de i ett gemensamt inlägg på Instagram i juni.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de då.

Hanna Hedlund om saknaden till barnen – efter skilsmässan med Martin Stenmarck

Hanna Hedlund om terapin

I en ny intervju med Expressen berättar Hanna Hedlund att uppbrottet, i kombination med bland annat inställda jobb till följd av coronarestriktionerna, gjort att måendet var lite skakigt under den senaste tiden.

– Pandemin kom och ställde allt på sin spets. Plötsligt får man får tid att titta inåt. Vilket man kanske inte gör under tiden med barn, förhållande och en karriär som rullar på. Men nu när det blev en paus, då har terapi varit väldigt välgörande för att förstå vem Hanna är, säger hon till tidningen.

I dag lever hon ett varann-vecka-liv med sina barn, något som hon blivit van vid så här en tid efter uppbrottet.

– Vi separerade ju inte när vi gick ut med det, utan då hade vi levt separerade i ett år, så jag har verkligen vant mig vid varannan-vecka-livet. Om man nu någonsin gör det. Jag frågade en vän om det alltid kommer kännas fel, för att de inte ska vara med mig, på överlämningsdagen. Då fick jag höra att det inte spelar någon roll om det gått åtta år, utan det är alltid jobbigt den dagen.

Stödet till Hanna Hedlund efter separationen från Martin Stenmarck

Har blivit en bättre mamma efter separationen

Hanna Hedlund säger också att hon blivit en bättre mamma av att ha sina barn för sig själv varannan vecka.

– Som ensam kan man inte luta sig mot att någon annan gör saker, utan måste göra allt själv. När man känner att man klarar av det, då växer man som människa, och det blir tydligare vem man själv är.

TV: Här är 5 kändispar som har separerat i år
1:31

Efter reklamen: TV: Här är 5 kändispar som har separerat i år

(1:31)

Slå på ljud
Mest läst