Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hanna Hedlund efter skilsmässan från Martin Stenmarck

28 apr, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Det har gått två år sedan Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med att de skulle skilja sig, efter 20 år tillsammans.
Nu berättar Hanna i en intervju med Expressen om livet efter skilsmässan, att dejta på nytt och hur man går vidare.
– Jag tänker inte vara bitter, jag vill inte att mina barn ska ha föräldrar som inte kan prata med varandra, säger hon till Expressen.
Annons
10 svenska kändisar med deras okända föräldrarBrand logo
10 svenska kändisar med deras okända föräldrar

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut och gemensamt berättade att de skulle skilja sig. Paret hade då varit gifta i fem år, men tillsammans i 20, och har tre barn tillsammans.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de på Instagram.

Det har nu gått två år sedan paret skilde sig, och Hanna Hedlund har hittat sig själv på nytt. I en stor intervju med Expressen berättar artisten och underhållaren att hon har landat i en frihetskänsla efter separarationen.

Annons

– Nu kan jag känna en frihetskänsla i att det har blivit så här. Det är inte som att jag vill sitta här och förespråka skilsmässor. Men jag tycker att jag har hittat tillbaka till mig själv. Jag är en bättre mamma, med mer tålamod. Jag tycker att jag är bättre på mitt jobb och en bättre kompis eftersom jag har mer tid, säger hon till tidningen.

Hanna Hedlund: Vill inte vara bitter

Hon har nu släppt låten Redo nu, som berör både skilsmässan och förlusten av hennes pappa 2016. Hanna Hedlund sjunger om att komma till en plats där det känns okej att en viktig person försvunnit från ens liv.

– Jag kände själv att jag inte ville stanna i skuldbeläggarfasen. Jag tänker inte vara bitter, jag vill inte att mina barn ska ha föräldrar som inte kan prata med varandra när de tar studenten. Då kan ”redo nu” vara som ett mantra. Att det är dit man ska, säger hon till Expressen.

Efter separationen hade Hanna svårt att se att hon skulle kunna dejta igen, men det har ändrats sedan förra sommaren. Nu har hon en ny person i sitt liv, men vill inte berätta mer riktigt än.

– Jag har någon som jag tycker extra mycket om. Men jag känner att jag fortfarande vill hålla det privat. Det måste få ta tid, både för mig och för barnen. Sen är den här personen inte så intresserad av det offentliga livet heller, och det känns bra.

Annons