Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hans Fahléns kärlekslycka – efter skilsmässan från Kristin

19 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
hans fahlen
Hans Fahlén var en av Sveriges mest omskrivna programledare, men efter skilsmässan från Kristin Kaspersen försvann han från rampljuset.
Nu är han tillbaka i tv-rutan när han ska korsa havet i Över Atlanten – och är lyckligare ön någonsin med sambon Anna Möller.
– Jag har haft turen att träffa en underbar tjej, säger han till Aftonbladet.
Annons
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihopBrand logo
Se 5 kändispar du inte visste har barn ihop

Med program som Fångarna på fortet och När och fjärran var Hans Fahlén en av TV4:s stora programledarprofiler i början av 2000-talet. Ännu mer uppmärksammad blev han när han blev tillsammans, och senare även gifte sig och fick barn, med programledarkollegan Kristin Kaspersen. Under några år var de två TV4-profilerna ett av landets mest omskrivna kärlekspar. 2009 skilde de sig, efter sex år som gifta och ett barn tillsammans.

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt. Det var annorlunda då också, i princip varje vecka var det någonting. Min relation till det var att inte låta det hamna under huden på en. Det var väl en del halvsanningar som skrevs men jag tror att jag klarade mig ganska bra från att låta det beröra mig, har Hans Fahlén sagt om den intensiva tiden.

Annons

Tillbaka i rampljuset

Sedan 2015 har Hans Fahlén valt att ta ett steg tillbaka från rampljuset. I stället för att synas i tv-rutan som programledare har han startat produktionsbolag och arbetar bakom kulisserna med olika produktioner. Ett jobb han trivs med, men som har sina utmaningar.

– När man frilansar är det ibland perioder där man bara jagar jobb. Man befinner sig i en bransch där man ibland är i ropet och ibland inte. Sen har jag ett eget produktionsbolag och där handlar det om att vara ute och sälja och tala om att man finns tillgänglig, säger Hans Fahlén till Aftonbladet.

Men nu kommer vi få se mer av Hans i tv igen – i höst är han med i Över Atlanten på Discovery+ och Kanal 5.

– När jag fick frågan skrek min son rakt ut och sa ”Lägg av! Ska du vara med?”, han gillar ju programmet, säger han till tidningen.

Hans Fahléns kärlekslycka

Även hans nya kärlek Anna Möller är avundsjuk på det stora äventyret han ska få åka ut på i tv-programmet. Hans Fahlén berättar att kärlekslivet går bättre än någonsin, och att han nu är sambo med sin flickvän som han varit ihop med i flera år.

– Det är mästerligt, fem plus. Jag har haft turen att träffa en underbar tjej som heter Anna. Vi är sambos och allt går bra, säger han till Aftonbladet.

Anna Möller och Hans Fahlén 2018.
Annons