Makarna Miranda och Steve!

TT
Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi
0:57

Efter reklamen: Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi

(0:57)

Slå på ljud

Kultklassikern Sex and the city får en fortsättning med den nya serien And just like that..., som kommer gå i minst tio avsnitt på HBO.

Det är sedan tidigare bekräftat att Sarah Jessica Parker, Kristin Davis och Cynthia Nixon återvänder som Carrie Bradshaw, Charlotte York och Miranda Hobbes. Det står också klart att Kim Cattrall inte kommer tillbaka som förförerskan Samantha Jones.

8 oförglömliga bröllopsklänningar från filmer och tv-serier

Mr. Big kommer tillbaka!

En av anledningarna till det är troligtvis bråken mellan Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall, som ska ha börjat redan under de första säsongen av SATC.

– Precis som i verkliga livet kommer människor in i ditt liv och människor lämnar ditt liv. Vänskaper bleknar och nya vänskapsrelationer tar vid, säger HBO:s innehållschef Casey Bloys i ett pressmeddelande angående Samanthas icke-medverkan.

Carrie och Mr. Big kommer vara med i nya Sex and the city.

Carrie och Mr. Big kommer vara med i nya Sex and the city.

TT

Hon berättar också att den nya serien kommer berätta hur det är att var en kvinna i 50-årsåldern i New York.

– Och det ska på något vis kännas organiskt, och att vännerna du hade när du var 30 kanske du inte har när du är 50, säger hon.

Oväntade avslöjandet om Carries och Aidans nya relation i rebooten av SATC

Några som kommer tillbaka är killgänget bestående av Mr. Big, Aidan Shaw och Steve Brady, som spelas av Chris Noth, John Corbett respektive David Eigenberg. Det skriver i alla fall Daily mail som hänvisar till en källa nära produktionen.

Makarna Miranda och Steve!

Makarna Miranda och Steve!

TT
Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Tre nya karaktärer presenteras

Dessutom kommer vi få lära känna några nya ansikten. En av dessa är Che Diaz (spelad av Sara Ramírez). Hon beskrivs som en icke-binär, queer stand-up-komiker som har en podcast Carrie ofta gästar.

”Che har en stor närvaro med ett stort hjärta vars kontroversiella sinne för humor och progressiva, humana syn på könsrollerna har gjort dem och deras podcast väldigt populär”, står det i ett pressmeddelande från Warner media.

Något premiärdatum för den första säsongen finns inte än, men förhoppningen är att inspelningen kan börja i sommar.

8 gånger tv-serier (helt) motsagt sig själva tidsmässigt

Mest läst