Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är Meghan Markles dubbelgångare – det finns fler än en

28 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Fotograftt/Instagram
meghan-markle-kopior
Ett bevis på att man är väldigt känd, är att man har väldigt många dubbelgångare. Och ja hertiginnan Meghan Markle har en hel drös med levande dubbelgångare ute i vida världen. Här är några av Meghan Markle-kopiorna!
Annons
Drottning Elizabeths första ord efter Harry och Meghans intervjuBrand logo
Drottning Elizabeths första ord efter Harry och Meghans intervju

Meghan Markle, och Meghan Markle igen! Den nu gravida hertiginnan har en hel drös med dubbelgångare där ute. Och några av dem har dragit nytta av att vara Meghan Markle-kopior.

Akeisha Varnado är glad över likheten med Meghan

Influencern Akeisha Varnado publicerade i början av året en bild där hon poserar vant tillsammans med sin dotter, och inlägget fick tusentals likes och nästan lika många kommentarer. Följarna var enade: Akeisha Varnado är en kopia av Meghan Markle. Akeisha Varnados likhet med hertiginnan uppmärksammades även av brittisk press, och i en intervju med The Daily Mail berättade hon att hon får höra att de är lika väldigt ofta.

Annons

”Inte bara på internet, utan ute i verkliga livet också. Vare sig det är i kyrkan, på biografen eller i mataffären. Till och med mina nära vänner och min familj säger att jag ser ut som henne. Och även om jag själv inte ser likheterna, tar jag det definitivt som en stor komplimang.”

Sarah Mhlanga: ”Kvinnan skulle rama in fotot”

Sedan har vi även Sarah Mhlanga, som innan Meghan Markle och prins Harrys förlovning 2017 – var en helt vanlig person som kunde gå och handla utan problem. Men pang bom presenterade prins Harry sin stora kärlek inför hela världen, och tvåbarnsmammans likhet med hertiginnan kunde inte gå obemärkt förbi. Plötsligt kunde Sarah inte längre kliva ut genom dörren utan att någon kom fram och önskade ta en selfie, vilket Sarah själv tyckte var lite märkligt.

Annons

– Folk måste väl se att jag inte är Meghan, frågade hon sig när hon gav en intervju med Daily Mail för två år sedan.

Samtidigt berättade Sarah om en händelse där en man önskade en bild på Sarah tillsammans med hans två döttrar. Och mamman i familjen var fullkomligt övertygad om att Sarah i själva verket var Meghan Markle och förklarade att hon tänkte rama in fotot efter framkallningen.

meghan markle-kopian Sarah Mhlanga i blå klänning
Efter likheten mellan Sarah Mhlanga och Meghan nått pressen, fick Sarah äran att medverka i flera brittiska morgonprogram på både radio och tv.

Danielle Harris – Meghan Markle-kopia

35-åringa Danielle Harris från Arizona i USA får allt jämt höra att hon är lik den före detta Suits-skådisen. Den första kommentaren fick hon för sju år sedan precis när den tredje säsongen av den populära tv-serien började rulla i rutan.

Annons

– Jag hade aldrig sett serien förr, men när man visade mig en bild på Meghan Markle kunde jag definitivt se likheterna, berättade Danielle Harris för Daily Mail då.

Harris förklarade även att hon själv inte noterat likheterna förrän relationen mellan prins Harry och Meghan blev offentlig.

Danielle Harris ännu en Meghan Markle-kopia, och likheten är stor!
Danielle Harris från Arizona i USA, eller är det Meghan Markle?

Tiffany Smith spelade Meghan på film

Tiffany Smith fick äran att skildra prins Harry och Meghan Markles kärlekshistoria i filmen Harry & Meghan: Becoming Royal för två år sedan. Och nog knep hon rollen bland annat för sin slående likhet med hertiginnan!

Här ser vi Maggie Sullivun, Tiffany Smith, Charlie Field som alla medverkade i filmen Harry & Meghan: Becoming Royal.
Här ser vi Maggie Sullivun, Tiffany Smith, Charlie Field som alla medverkade i filmen Harry & Meghan: Becoming Royal.

Foto: TT

Annons