Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Här är Per Morbergs okända dotter Molly Morberg idag

30 mar, 2022 
AvElin Jonsson
Fotograftt
molly morbergS
Tv-kocken Per Morberg är inte bara programledare och skådespelare – han är även en sann familjefar. Och nästan alla hans barn går i pappas fotspår!
Här är näst yngsta dottern Molly idag!
Annons
Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollenBrand logo
Alida Morberg om karriären, kärleken och mammarollen

Sedan hela 40 år tillbaka är tv-kocken Per Morberg, 61, tillsammans med hustrun Inese Bergs Morberg, 67. Paret har varit gifta i 35 år och sinsemellan har de fem döttrar – Janina Bergs, 46, Liza Minou Morberg, 39, Alida Morberg, 37, Molly Morberg, 29, samt Astrid Morberg, 25.

Per och Ineses lovestory

Per Morberg och hans hustru bor ihop i Kungsgården på Tullgarns slott. Paret träffades för första gången på en nattklubb i Stockholm, där Per arbetade som kock i köket och där Inese var gäst. Enligt Per var det kärlek vid första ögonkastet.

– Mitt första intryck var att hon hade bambivrister. Det har hon faktiskt än idag. Och så minns jag att hon hade håret uppsatt i en knut, säger Per Morberg i Hemtrevligt om första mötet med Inese Berg Morberg.

Annons

Per Morbergs kändisdöttrar

Vad gäller parets döttrar så är väl Alida Morberg den som kanske är mest känd för det svenska folket. Likt sin pappa har Alida valt en karriär inom skådespeleri och har bland annat synts i TV3:s serie Svartsjön (med mera). Och till vardags lever hon ihop med ett annat kändisbarn – Bill Skarsgård, 32, med vem hon har en dotter.

Sedan har vi även Liza Morberg som håller sig i samma bransch som far och syster då hon är regissör. Utöver att Liza står bakom flertalet reklamfilmer så har hon även regisserat en rad musikvideor till flera svenska artister såsom bland andra Miriam Bryant och Loreen.

Yngsta dottern Astrid Morberg är precis som storasyster Alida och pappa Per skådis och vi har sett henne i bland annat Cryptid.

Okända dottern Molly Morberg

Inese Bergs Morberg äldsta dotter, Pers bonusdotter, Janina Berg har tillsammans med Molly Morberg skillnad från de flesta av syskonen valt att leva lite mer anonymt. De båda bor i Stockholm men är förtegna om sina privatliv och syns sällan på de övriga familjemedlemmarnas sociala medie-konton.

Men nyligen dök Molly Morberg upp på röda mattan-premiär med sin skådespelande syster Alida Morberg när de skulle kolla på The Northman på biograf Rigoletto i Stockholm.

Molly Morberg är även registrerad på Hammarström Agency, vilket är en agentur för skådespelare.

Alida och Molly Morberg våren 2022.

Foto: TT

Annons