Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Här är Sarah Jessica Parkers alla (!) tre barn idag – ovanliga bilden

31 mar, 2022 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Fotograftt
Se hur Sarah Jessica Parkers alla barn ser ut idag!
Hör och häpna! På premiären av mamma och pappas Broadway-pjäs dök alla tre barn upp på röda mattan. Se hur Sarah Jessica Parkers alla barn ser ut idag!
Annons
7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstilBrand logo
7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil

Sex and the City-stjärnan Sarah Jessica Parker, 57, är mamma till tre. Tillsammans med sin kärlek Matthew Broderick, 60, har skådespelaren sonen James Wilkie Broderick, 19, och tvillingdöttrarna Marion Loretta Elwell och Tabitha Hodge, 13.

Alla barnen på röda mattan

Under åren har mamma Sarah Jessica Parker varit mån om att hålla barnen undan hennes rampljus. Så det var till mångas förvåning när hon tog med hela bunten till premiären av teaterföreställningen Plaza Suite härom dagen. I Broadway-showen skriven av Neil Simon medverkar både Sarah Jessica Parker och hennes man Matthew Broderick – så självfallet var barnen tvungna att hänga med på röda mattan-premiären i New York!

Annons
Sarah Jessica Parkers tre barn på galapremiär i New York 28 mars.
Sarah Jessica Parkers tre barn på galapremiär i New York 28 mars.

Äldsta sonen James rockade svart kostym med matchande slips, syster Loretta valde en rosa tylldröm och Tabitha klev fram i en svart läderklänning.

Sarah Jessica Parkers tre barn på galapremiär i New York 28 mars.
19-årige sonen James i mitten och 13-åriga tvillingdöttrarna Loretta och Tabitha.

Sarah Jessica Parkers ord om sonen

SJP är som redan nämnt sparsam med både bilder och ord gällande just hennes barn, men när sonen fyllde 19 i höstas öppnade hon upp i ett hyllningstal till sonen James.

Annons

”Han blir 19 år idag. Han vaknar inte upp med oss. Han är i sitt liv. Borta. I sina studier. Med nya vänner. Skickar hem lite detaljer. Det finns så mycket att säga”, började mamma Parker sitt inlägg på sociala medier och visar upp en bild på sin son.

”Nya vuxna skapar hållbara avtryck. Han öppnar sina fortfarande unga ögon. Nya tankar. Nya böcker. Nya och andra mornar. Denna morgon är bitterljuv. Att inte få vara med honom. Att önska honom den bästa av födelsedagar. Vår oktober-bebis. Vår JW. Grattis. Ballonger. Ljus. Att hoppas varenda födelsedagsönskan går i uppfyllelse.”

”Dom behöver oss mer och samtidigt ännu mindre”

Även i september delade SJP med sig av sina tankar om barnen, detta i samband med att alla barnen skulle återgå till skolan.

”Inom spannet av sju dagar. Den ena står på bandet att påbörja sitt första år på college. Och de andra två börjar i sjunde klass. Hela huset är annorlunda. Vi är annorlunda. Dom behöver oss mer. Och samtidigt ännu mindre.”, skriver hon och visar bilder på barnen som alla kliver bort från kameran.

Foto: TT

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons