Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Här återanvänder Shiloh Jolie-Pitt mamma Angelina Jolies klänning

01 nov, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram/Popsugar
angelina jolie med barnen på erternal-premiären i london.
Nu gör Shiloh det igen! Ännu en gång har hon lånat och återanvänt en av mamma Angelina Jolies klänningar. Även denna gång har hon modifierat dressen en aning.
Se blåsan här!
Annons
TV: Angelina Jolies stilresa genom årenBrand logo
TV: Angelina Jolies stilresa genom åren

Härom veckan klev Angelina Jolie och några av hennes barn fram längs röda mattan under premiären av den nya Marvelfilmen Eternals, i vilken Angelina Jolie medverkar i en av rollerna. Men inte nog med att mamma Jolie har en av huvudrollerna i rullen, familjen gjorde succé framför kamerablixtrarna då båda barnen Zahara och Shiloh Jolie-Pitt hade rotat runt i mammas garderob och lånat till sig en av hennes vackra blåsor.

Längs röda mattan såg vi Zahara klädd i samma klänning som Angelina Jolie bar under Oscarsgalan 2014, en klänning av Elie Saab. Även Shiloh hade tagit sig en titt i Angelinas garderob innan premiären och valt ut en dress som Angelina Jolie bar under sommaren. Dock hade Shiloh valt att modifiera den lite. Se döttrarna i Angelina Jolies klänningar här!

Annons

Med på premiären var också barnen Maddox, Shiloh, Vivienne och Knox som dock valt att låta bli mammas blåsor.

Shiloh Jolie-Pitt gillar mamma Angelinas stil

Angelina Jolies ungar förstår att mammas garderob är en guldgruva, för i helgen, under Eternals premiär i London, England – gjorde Shiloh Jolie-Pitt det igen! Denna gång valde kändisdottern ut en vacker klänning med mönster signerad Dior. Samma skrud som mamma hade på sig under en av hennes pressevents för filmen Maleficent för två år sedan.

shiloh i mammas dior-klänning
Barnen Shiloh, Zahara, Vivienne, Maddox och Knox hängde med mamma Angelina Jolie på hennes London-premiär.

Även denna gång valde Shiloh att modifiera klänningen lite, hon valde att kapa av längderna och bar den istället till knäna, och till hade hon valt ett par svarta nätta ballerinaskor. Sådan mor – sådan dotter!

Annons
angelina jolie
Shiloh klippte till med saxen, och kapade en sisådär 50 centimeter av mammas Dior-blåsa som hon bar 2019.

Angelina Jolies ord om barnens modeintresse

Under London-premiären berättade Angelina Jolie för Entertainment tonight att det har varit en fin resa att få se sina barn uttrycka sig via kläder under premiärerna.

– Jag är glad över att de har kul med kläderna, och att de inte tar det på för stort allvar, och att de börjar uttrycka och utforska sig själva – även vad gäller klädval och mode.

angelina jolie med barnen på röda mattan
Shiloh Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt och Knox Jolie-Pitt.
Annons
TV: Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelarenBrand logo
TV: Angelina Jolie - 5 saker du inte visste om skådespelaren
Annons