Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Harry Potter-skådisen Jessie Caves 3 månader-bebis vårdas för covid-19

07 jan, 2021 
AvElin Jonsson
FotografTT/Instagram
Harry Potter-skådisens lilla bebis vårdas just nu på sjukhus för covid-19.
Harry Potter-skådisen Jessica ”Jessie” Caves lille son Abraham, som bara är tre månader, ligger nu på sjukhus där han vårdas för covid-19. Han är med det en av de yngsta i Storbritannien som smittats av viruset.
Annons
Fem vanliga frågor och svar om covid-19Brand logo
Fem vanliga frågor och svar om covid-19

Nu vårdas Harry Potter-skådisen Jessica ”Jessie” Caves tre månader gamla son Abraham för covid-19 på sjukhus. Han är en av de yngsta i Storbritannien att ha smittats av covid-19, rapporterar Daily Mail.

”Stackars barn, han är covid-smittad. Han är okej och mår bra, men de är vaksamma och försiktiga, tack och lov”, berättar Jessica Cave på Instagram i vilket hon även hyllar vårdpersonalen på sjukhuset.

Uppmanar folk att vara försiktiga

I Harry Potter-filmerna spelade Jessica Cave karaktären Lavender Brown, som bland annat pluggade i elevhemmet Gryffindor och som även var Ron Weasleys flickvän en tid. Nu uppmanar Jessica Cave folk att ta viruset på allvar:

”Detta är verkligen ett supermäktigt och smittsamt virus så jag hoppas verkligen att folk tar det extra försiktigt under de kommande veckorna”, skriver hon också.

Jessica Cave: Ville verkligen inte komma tillbaka till sjukhuset

Lille Abraham, som hon har tillsammans med komikern Alfie Brown, kom till världen i oktober förra året. Och blev med det parets tredje barn. Då Jessica Cave hade en svår förlossning med sitt tredje barn fick lille Abraham tillbringa första tiden av sitt liv på neonatalavdelningen på sjukhuset, och de kunde åka hem först i november. Men nu är de då tillbaka.

Annons

”Jag ville verkligen inte att det här skulle bli början på nya året för vår familj. Ville verkligen inte komma tillbaka till sjukhuset efter hans traumatiska födsel. Än en gång är jag imponerad av alla sjuksköterskor och läkare.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Håll tummarna för att mitt barn nu ska bli frisk snabbt! Nu är han en starkare och större pojke än när vi var på sjukhuset senast, (och när nålarna sköts in i hans hand så skrek han denna gång allt högre.)”

Jessica Cave blev gravid efter första natten med Alfie

Jessica Cave och Alfie Brown möttes en dag 2014 – och nog slog det gnistor för Jessica blev gravid efter deras första natt tillsammans. Dock gick paret isär strax innan jul – men ska enligt Alfie Brown nu vara tillsammans igen!

LÄS MER:

Annons