Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Helena Segers avgörande beslut – för Zlatans framtid

22 feb, 2021 
Helena Seger är en viktig person i Zlatan Ibrahimovics liv – både privat och när det kommer till karriären.
Hur den svenska fotbollsstjärnans fortsatta karriär kommer se ut påverkas mycket av kärleken Helena.
– Så länge det känns bra kommer jag att fortsätta. Mitt kontrakt går ut i juni och vi pratar om det, har Zlatan Ibrahimovic sagt till La Gazzetta dello Sport.
Annons
Kända par med stor åldersskillnadBrand logo
Kända par med stor åldersskillnad

Zlatan Ibrahimovic, 39, och Helena seger, 50, har varit ett par i 18 år, och har två söner tillsammans – Maximilian, 14, och Vincent, 12. Under relationen har familjen flyttat fram och tillbaka över världen, och det har blivit uppenbart att Helena och barnen är väldigt viktiga i Zlatans liv.

Men medan Zlatan Ibrahimovic har gjort imponerande framgångar i Milan i Italien, så har Helena och pojkarna bott kvar i Stockholm, där Maximilian bland annat spelar i Hammarbys ungdomslag. Zlatan Ibrahimovic har också köpt in sig som delägare i Hammarby.

Helena Segers makt över Zlatans karriär

Huruvida Zlatan kommer stanna i Milan är dock osäkert – och Helena Seger verkar ha stort inflytande över beslutet.

I juni går stjärnans kontrakt med klubben ut, och han har ännu inte skrivit på för något nytt avtal – även om både han och Milan har gett intrycket av att det blir minst ett år till med den italienska storklubben.

Annons

– Så länge det känns bra kommer jag att fortsätta. Mitt kontrakt går ut i juni och vi pratar om det, har Zlatan Ibrahimovic sagt till La Gazzetta dello Sport.

Nu går Milans vd Ivan Gazdidis ut och avslöjar att Helena Seger spelar roll i beslutet som ska fattas kring Zlatan Ibrahimovic fortsatta karriär i klubben.

Han menar att det hänger på att familjen kan leva med att Zlatan fortsätter bo nere i Italien ett tag till, för att han ska fortsätta spela.

– Om han fortsätter spela så här, om han fysiskt orkar med och om hans familj accepterar att han fortsätter i Italien … varför inte fortsätta tillsammans, säger vd Ivan Gazidis i en intervju, skriver Hänt.

Annons