Zlatan Ibrahimovic, 39, och Helena seger, 50, har varit ett par i 18 år, och har två söner tillsammans – Maximilian, 14, och Vincent, 12. Under relationen har familjen flyttat fram och tillbaka över världen, och det har blivit uppenbart att Helena och barnen är väldigt viktiga i Zlatans liv.

Men medan Zlatan Ibrahimovic har gjort imponerande framgångar i Milan i Italien, så har Helena och pojkarna bott kvar i Stockholm, där Maximilian bland annat spelar i Hammarbys ungdomslag. Zlatan Ibrahimovic har också köpt in sig som delägare i Hammarby.

Här är Helena Segers strategi – för att hålla sig hemlig

Helena Segers makt över Zlatans karriär

Huruvida Zlatan kommer stanna i Milan är dock osäkert – och Helena Seger verkar ha stort inflytande över beslutet.

I juni går stjärnans kontrakt med klubben ut, och han har ännu inte skrivit på för något nytt avtal – även om både han och Milan har gett intrycket av att det blir minst ett år till med den italienska storklubben.

– Så länge det känns bra kommer jag att fortsätta. Mitt kontrakt går ut i juni och vi pratar om det, har Zlatan Ibrahimovic sagt till La Gazzetta dello Sport.

Nu går Milans vd Ivan Gazdidis ut och avslöjar att Helena Seger spelar roll i beslutet som ska fattas kring Zlatan Ibrahimovic fortsatta karriär i klubben.

Han menar att det hänger på att familjen kan leva med att Zlatan fortsätter bo nere i Italien ett tag till, för att han ska fortsätta spela.

– Om han fortsätter spela så här, om han fysiskt orkar med och om hans familj accepterar att han fortsätter i Italien … varför inte fortsätta tillsammans, säger vd Ivan Gazidis i en intervju, skriver Hänt.

David Beckhams son Romeo har vuxit upp – är mamma och pappa upp i dagen