Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Hugh Grants jobbiga upptäckt i karantän med svenska Anna: "Desperat"

12 nov, 2020 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Hugh Grant har gått igenom en tung sjukdomskamp när han blev sjuk i corona.
Nu berättar The Undoing-skådespelaren om den tuffa tiden när han och svenska frun Anna Eberstein drabbades av viruset.
– Jag blev mer och mer desperat. Jag började sniffa på soptunnor. Du vet, du vill lukta i människors armhålor bara för att du inte kan känna någonting, säger han i The late show med Stephen Colbert.
Annons
7 svenskar som är heta i HollywoodBrand logo
7 svenskar som är heta i Hollywood

The Undoing-aktuella Hugh Grant, 60, och hans svenska fru Anna, 43, blev sjuka i coronaviruset tidigare i år. Nu berättar skådespelaren om den tuffa sjukdomsperioden och de jobbiga symptomen, när han pratar med Stephen Colbert i The late show.

– Det var som att ha en poncho av svett, verkligen pinsamt. Sedan kändes mina ögonglober ungefär tre gånger så stora och så den här... en känsla som om en enorm man satt på min bröstkorg, Harvey Weinstein eller någon, säger Hugh Grant i The late show.

Familjen fick sitta i karantän, och Hugh Grant märkte att han tappade doftsinnet – ett symptom som vid tillfället var ganska nytt.

Hugh Grants jobbiga upptäckt: "Blev desperat"

Skådespelaren gjorde allt han kunde för att känna doft, och tog till mer och mer drastiska metoder.

– Vi det laget hade folk just börjat tala om detta som ett symptom. Jag sniffade på blommor – ingenting. Och jag blev mer och mer desperat. Jag började sniffa på soptunnor. Du vet, du vill lukta i människors armhålor bara för att du inte kan känna någonting, säger Hugh Grant i pratshowen.

Annons

Till slut sprejade han hustrun Anna Ebersteins parfym, Chanel no. 5, för att kunna känna något – ett drag som hamnade snett.

– Jag kände ingenting, men jag blev blind ett tag, säger Hugh Grant skämtsamt.

Nu har skådespelaren testat sig och vet att han har fått antikroppar mot coronaviruset. England är just nu i en lockdown, så Hugh Grant, Anna Ebestein och parets tre barn sitter isolerade i hemmet i London.

Hugh Grant och Nicole Kidman i The Undoing.

Läs mer:

Annons