The Undoing-aktuella Hugh Grant, 60, och hans svenska fru Anna, 43, blev sjuka i coronaviruset tidigare i år. Nu berättar skådespelaren om den tuffa sjukdomsperioden och de jobbiga symptomen, när han pratar med Stephen Colbert i The late show.

– Det var som att ha en poncho av svett, verkligen pinsamt. Sedan kändes mina ögonglober ungefär tre gånger så stora och så den här... en känsla som om en enorm man satt på min bröstkorg, Harvey Weinstein eller någon, säger Hugh Grant i The late show.

Familjen fick sitta i karantän, och Hugh Grant märkte att han tappade doftsinnet – ett symptom som vid tillfället var ganska nytt.

Hugh Grants jobbiga upptäckt: "Blev desperat"

Skådespelaren gjorde allt han kunde för att känna doft, och tog till mer och mer drastiska metoder.

– Vi det laget hade folk just börjat tala om detta som ett symptom. Jag sniffade på blommor – ingenting. Och jag blev mer och mer desperat. Jag började sniffa på soptunnor. Du vet, du vill lukta i människors armhålor bara för att du inte kan känna någonting, säger Hugh Grant i pratshowen.

Till slut sprejade han hustrun Anna Ebersteins parfym, Chanel no. 5, för att kunna känna något – ett drag som hamnade snett.

– Jag kände ingenting, men jag blev blind ett tag, säger Hugh Grant skämtsamt.

Nu har skådespelaren testat sig och vet att han har fått antikroppar mot coronaviruset. England är just nu i en lockdown, så Hugh Grant, Anna Ebestein och parets tre barn sitter isolerade i hemmet i London.

Hugh Grant och Nicole Kidman i The Undoing.

Läs mer:

Soft Goat släpper sin första skidkollektion – se alla plagg här

Maria diskriminerades på jobbet: Jag var för snygg

Så mycket lägger drottning Elizabeth på julklappar till sina nära och kära