Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Isabella Löwengrips nya kärlek – pojkvännen Paul Sundvik

02 jul, 2020 
AvStina Dahlgren
FotografFoto: TT, Instagram
Isabella Löwengrip har nu avslöjat vem hennes nya pojkvän är. Här är allt vi vet om Paul Sundvik och om parets relation.
Annons

Isabella Löwengrip har hittat kärleken på nytt. Tidigare i veckan hintade hon om att hon återigen var förälskad.

”Jag måste berätta att jag har träffat en fantastisk person som gör mig lycklig och jag kommer att presentera honom för er senare. Han är så fin och jag är förälskad. Men av den anledningen så blir bloggen lite tråkig. Bilderna har ju fått vara begränsade och vi har ju i princip umgåtts all vaken tid”, skrev hon på sin blogg.

Vem den nya mannen var ville hon inte avslöja men hon beskrev sommaren som den bästa i hennes liv.

”Som ni har sett har det blivit många båtfärder och kvällsdopp. Jag har känt mig harmonisk samtidigt som det har spritt i kroppen. Sådana där starka tonårskänslor som jag hade glömt bort. Tänk att de fanns kvar där långt inne.”

Isabella Löwengrips nya pojkvän

Nu har hon valt att visa upp kärleken. I ett inlägg på Instagram har Isabella Löwengrip lagt upp en bild där hon sitter i en båt och kysser en man i vit skjorta.

Annons

”När livet plötsligt vänder och man träffar sin livs stora kärlek”, skriver hon.

Vem är Paul Sundvik?

På Instagram beskriver han sig själv som en person med ”passion för att skapa undervattensfotografier, glaskonst, skulpturer och design.” Han ska vara bosatt i Stockholm.

På hans hemsida står det även att läsa att hans stora intressen förutom konst är att resa och att dyka.

Så träffades Isabella Löwengrip och Paul Sundvik

bloggen skiver Isabella Löwengrip att det var hennes vän Pingis Hadenius som parade ihop henne med Paul Sundvik.

”Det var kärlek vid första ögonkastet. Efter vår båtfärd med Pingis åkte bara Paul och jag för att tanka hans båt, sista droppen bränsle kvar när vi lade till sent på kvällen efter en magisk dag… Redan där och då kände jag att jag aldrig ville vara ifrån honom. Vi angjorde bryggan vid hans hem, drack en kopp te då vi var rätt så nerkylda och efter det har det bara varit vi.”

Hon skriver att allt med Paul blir väldigt lekfullt och att paret har väldigt roligt ihop.

”Jag upp över öronen förälskad och jag är så tacksam för att han är min. Tänk att min energi och kraft kunde komma tillbaka efter den mörkaste perioden i mitt liv. Nu har jag träffat min livs kärlek.” avslutar Isabella Löwengrip.

LÄS MER:

Annons