Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jakob Eklunds barn har vuxit upp – så ser de ut

19 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Skådespelaren Jakob Eklund har två barn tillsammans med skådespelaren Marie Richardson, som han varit gift med sedan 2008.
Johan Falk-profilen har också en dotter från en tidigare relation, som han blev pappa till bara 18 år gammal.
Så här ser stjärnans barn ut som vuxna!
Annons
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Jakob Eklund, 59, har med Johan Falk-filmerna blivit en folkkär skådespelare i Sverige. I filmerna spelar Jakob mot sin riktiga fru, Marie Richardson. Marie har rollen som Helen Falk – hustru till Jakobs huvudkaraktär, Johan Falk.

Jakob Eklund och Marie Richardson har varit gifta sedan 2008, men inledde sin relation långt innan dess. Redan 1980-talet lärde de känna varandra på Scenskolan. 1995 föddes deras första gemensamma barn, dottern Klara Eklund, och 2000 fick de sonen Leon Eklund.

Jakob Eklund och sonen Leon 2015, när Leon var 15 år.

Marie Richardson har tidigare berättat hur det kändes när dottern Klara flyttade hemifrån för att studera i en annan stad.

Annons

– Klara är 21 och har flyttat till Uppsala för att läsa statsvetenskap. Jag är jätteglad för hennes skull. Jag har velat åka och hälsa på henne, men hon har inte haft tid för några besök – men jag vet ju att hon är nära och har det bra. Hade jag inte haft Leon hemma hade det säkert känts annorlunda – han är glad, flyttade in i hennes rum direkt, sa Marie om barnen i en intervju med Hälsoliv 2016.

Marie Richardson med Klara 2015.

Jakob Eklund har barn från tidigare relation

Jakob Eklund har också ett barn från en tidigare relation, och blev pappa mycket tidigare än vad många vet om. Bara 18 år gammal blev han förälder för första gången, när dottern Tove, idag 41, föddes. Genom Tove är Jakob idag också morfar till en liten dotterdotter.

Jakob Eklund med dottern Tove Eklund och barnbarnet Vilja Eklund 2016.
Annons