Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jennifer Lopez barn i tårar – uppgifter om bruten förlovning med Alex Rodriguez

13 mar, 2021 
AvJessica Rådne
AvJessica Rådne
Fotograftt
Jennifer Lopez och Alex Rodriguez
Jennifer Lopez och Alex Rodriguez uppges ha gått skilda vägar. En bild på hur J.Lo och ex-maken Marc Anthony tröstar deras gråtande barn spär på misstankarna.
Annons
Åtta saker du inte visste om Jennifer LopezBrand logo
Åtta saker du inte visste om Jennifer Lopez

För två år sedan meddelade Jennifer Lopez, 51, att hon och den före detta baseballspelaren Alex Rodriguez, 45, hade förlovat sig. Bröllopet som skulle bli sångerskans fjärde och sportstjärnans andra var planerat till sommaren 2020 med fick skjutas fram ett år på grund av pandemin.

Nu kommer uppgifter om att förlovningen brutits och J.Lo själv spär på ryktet med sin senaste uppdatering på Insta story.

Postar bild på ledsen dotter

På en bild som Jennifer Lopez postat under fredagen syns hur hon och ex-maken Marc Anthony som hon var gift med åren 2004-2014 samt delar tvillingarna Emme och Max, 13, med, har ett videosamtal.

Marc sitter på en säng med dottern Emme som ser märkbart ledsen ut. Jennifer Lopez syns uppe i hörnet på bilden, som alltså är en skärmdump från videosamtalet. Stjärnan har skrivit ”När de är ledsna men mamma och pappa finns där” samt ”Jag älskar dig!! Så stolt över dig” på bilden, samt taggat in ex-maken.

Bild från Jennifer Lopez Insta story.

Spekulationerna gör nu gällande att dottern Emme gråter för att J. Lo och Alex Rodriquez gjort slut.

Annons

Skakigt under en längre tid

Det har länge florerat rykten om att Alex haft diverse affärer vid sidan om, och att de endast försökt rädda relationen för barnens skull. J.Lo har tvillingarna med Marc Anthony, och Alex har två barn från sitt tidigare äktenskap, 16-åriga Natasha och 12-åriga Ella.

Amerikanska nöjessajten People som är bland de första att rapportera om uppbrottet skriver att J.Lo och Rodriguez relation har varit skakig i minst tre månaders tid.

”De skulle köpa en megastor mansion ihop men det blev aldrig av, när de backade bort från köpet förstod deras vänner”, säger en källa till People och menar att uppbrottet då blev ett faktum.

En annan källa beskriver hur pandemin satt sina spår i relationen. ”De började få problem under lockdown”, säger källan.

J.Los egna ord om uppskjutna bröllopet

I en intervju med amerikanska Elle i januari i år berättade J.Lo att det storslagna bröllop som hon och Alex hade planerat till sommaren 2020 kanske inte skulle gå att återskapa.

Annons

”Vi hade planerat vad vi verkligen, verkligen ville ha, men jag vet inte om vi kommer kunna återskapa det. Vi ställde in, och sedan dess har vi inte riktigt pratat om det. Det är ingen brådska”, sa stjärnan då.

I mars berättade hon även att paret tagit hjälp av terapi, ”Vi fick jobba på oss själva”, berättade hon för Allure.

Varken Jennifer Lopez eller Alex Rodriguez har bekräftat uppbrottet.

Källa: People

Foto: TT

LÄS MER:

Annons