Jenny Alversjö

TT

Internet och sociala medier kan vara en väldigt underhållande plats att befinna sig på, och bidrar med mycket i vårt samhälle. Men det kan också vara väldigt otäckt. Någon som har varit med om internets stora baksida är TV4:s programledare Jenny Alversjö. Nu visar många sitt stöd till programledaren efter att hon gått ut och berättat om den tuffa händelsen, bland annat vännen och kollegan Henrik Alsterdal.

Jennys svåra sjukdomstid

Jenny har jobbat på TV4 i många år och har under sin karriär synts i många olika sammanhang. Hon har varit programledare för stora program så som Spårlöst, Kalla Fakta och dessutom det prestigefyllda Nyhetsmorgon, men i höstas så hände det något som ingen såg komma. Jenny försvann plötsligt från morgonsoffan efter att ha drabbats av kraftig huvudvärk, och hennes försvinnande skulle sedan visa sig ha orsakats av en hjärnblödning. Programledaren togs till sjukhus snabbt och tack vare det snabba agerandet och att hon fick rätt vård, klarade hon sig bra.

Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon TV4

Jenny Alversjö är en av Nyhetsmorgons mest omtyckta programledare.

Tre månader efter den traumatiska händelsen var hon tillbaka i rutan och efter flera operationer, sjukhusbesök och mycket rehabilitering är hon på god väg att bli helt återställd.

Under den tuffa sjukdomstiden berättar hon att hon har haft sin två barn och pojkvännen Anders vid sin sida. Men nu visar också Efter fem-programledaren Henrik att även TV4-kollegorna står upp för varandra i svåra tider.

Öppnar upp om den obehagliga händelsen

Det är på Instagram som hon berättar om den hemska händelsen som ägde rum i början av veckan. Ett konto som använder sig av programledarens bilder utan tillåtelse och i ett syfte som hon inte står bakom, och nu skriver Jenny om den chockartade händelsen.

“Har fått mitt konto hackat. Blir så arg och fruktansvärt irriterad på dessa människor. Självklart är det inte jag. Köp inget. Anmäl gärna. Jag gör vad jag kan för att få kontot borttaget”, skriver hon.

Jenny Alversjö Elle-galan

Jenny Alversjö på Elle-galan

Sedan avslutar hon med att tacka de följare som hjälpt henne upptäcka det här.

“Stort tack alla underbara följare som slår larm.”

Och många i kommentarsfältet visar sitt stöd och är uppenbart upprörda över att sådant kan ske.

“Men fy vad obehagligt. Tänk om de som har den kunskapen att dom kan sånt använde den till något vettigt istället för att sabotera för andra Kramar till dig Jenny hoppas det löser sig”, skriver en kvinna.

Och det är där kollegan Henrik också kliver in och uttrycker sin frustration över situationen.

“Men vad sjukt!!! Hur kan det komma sig att instagram/facebook inte lyckas få stopp på alla kapare??? Styrkekramar”

FOTO: TT

Läs mer:

Därför försvinner Jenny Alversjö från Nyhetsmorgon

Efter läkarnas upptäckt – Jenny Alversjö har opererats igen

Jenny Alversjös besked efter comebacken i Nyhetsmorgon

Mest läst