10 kändiskvinnor som rockar grått hår (FEMINA)
Slå på ljud

Många förknippar nog TV4-programledaren Jenny Strömstedt med en axellång blond frisyr – men inte nu längre. Tv-profilen har nämligen valt att kapa håret och klippa en kort frisyr.

Det snygga resultatet visar hon nu upp på Instagram.

”Nä, kanske dags att klippa av sig skiten. Det var visserligen 20 år sen sist men vem vill inte ha förnyelse”, skriver Jenny Strömstedt till bildspelet.

På Instagram visar Strömstedt först en bild på hur hon såg ut innan klippningen, med rakt axellångt blont hår i en klassisk page, så som Nyhetsmorgon-tittarna är vana vid att se henne. När man trycker på nästa bild kommer dock förvandlingen. Programledaren har klippt en riktigt kort frisyr med en lugg med volym.

Kommentarerna i kommentarsfältet låter sig inte vänta – Jenny Strömstedt blir genast hyllad för den snygga förändringen.

”Snyggt”, skriver TV4-kollegan Anders Pihlblad, följt av emojis.

”Sktsnyggt J!” skriver formgivaren Efva Attling, som har barn med Jenny Strömstetds make Niklas Strömstedt. Hon avslutar med en rad applåderande emojis.

”Så vacker i allt du gör. Jag älskar kombinationen brains and beautiful”, skriver pr-drottningen Christina Saliba, som tidigare jobbade med Camilla Läckberg.

Jenny Strömstedt verkar själv riktigt nöjd med sin nya frisyr.

”Jag kanske får citera Nina Björk: 'Den jag trodde var jag visade bara var en period i mitt liv'. Jag tror alla känner igen sig om jag säger att det livar upp med lite förändring”, skriver hon i ett sms till Femina.

Spana in Jenny Strömstedts snygga förändring här:

Mest läst