Jenny och Niklas Strömstedt
TV: Jenny Strömstedts stilresa genom åren
0:48

Efter reklamen: TV: Jenny Strömstedts stilresa genom åren

(0:48)

Slå på ljud

Året var 2007 när Jenny Östergren, 49, och Niklas Strömstedt, 63, föll för varandra. Det kom sig av att de båda kändisarna bodde nära och var stammisar på samma café.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, har Niklas berättat tidigare.

Några år senare gifte de sig, Jenny tog namnet Strömstedt, och idag är paret en välbekant syn i tv-rutan. De har ett eget program ihop på TV4, Tillsammans med Strömstedts. Det är i detta format som Jenny pratat om hur hon kämpade mot känslor av svartsjuka i början av förhållandet.

Anders Glenmarks dotter har vuxit upp – så se hon ut

Bonusbarnen tog Niklas Strömstedts tid från Jenny

jenny strömstedt med barnen vanna, kitty, mika östergren och bonusdottern maja

Jenny Strömstedt med barnen Vanna, Kitty och Mika, samt bonusdottern Maja Strömstedt. Fotograferade ihop 2015.

Det var inte andra kvinnor Jenny var svartsjuk på, utan Niklas tre barn från två tidigare relationer. Jenny hade också tre barn sedan innan när paret blev ihop. Att bilda en stor bonusfamilj innebar prövningar för henne.

– Det här är så fula saker så det kan man inte prata om, sa Jenny i ett avsnitt av Tillsammans med Strömstedts som sändes 2017.

– Att man kan bli svartsjuk på ett bonusbarn som tar upp mycket tid, plats och utrymme hos den man är nyförälskad i. Det kunde jag nog känna ibland, men jag måste faktiskt säga att jag tycker jag höll mig. Det var ingenting som jag någonsin tog ut, förklarade hon.

Tack vare att Jenny höll emot samtidigt som hon var ärlig med sina känslor inför Niklas kunde de två övervinna problemet tillsammans, menade hon.

– Plus att vi alltid kunde prata med varandra. Vi vågade faktiskt snacka om de här grejerna ihop.

Ex-makarna Efva Attling och Niklas Strömstedts relation efter otroheten

Skiljde sig från Fredrik Östergren efter 13 år

Jenny är journalist till yrket och programleder sedan 2005 Nyhetsmorgon i TV4. Hon har varit gift en gång tidigare, i ett 13 år långt äktenskap med Fredrik Östegren. Tillsammans fick de barnen Vanna, 17, samt tvillingarna Kitty och Mika, 19. Om skilsmässan har Jenny tidigare sagt att:

– Man får ju skärpa sig som vuxen för att få det att funka och inte snacka skit om den andra, och där får man ju bita sig i tungan ibland när man blir arg och gamla relationer spelar in och hur man hade det och sådär, sa hon ifjol i podcasten Bathina.

efva attling med sönerna adam och simon strömstedt

Niklas exfru Efva Attling med deras gemensamma barn Adam och Simon Strömstedt. Fotograferade på en galapremiär 2008.

Också Niklas har varit gift tidigare, med Efva Attling åren 1985-1995. De fick barnen Adam, 33, och Simon, 30, ihop. Innan Niklas träffade Jenny hann han även med en relation med Agnetha Sjödin, som är mamma till gemensamma dottern Maja, 23.

Jenny och Niklas Strömstedt har inga gemensamma barn.

Källa: Hänt

Foto: TT

Se också: Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisen
0:46

Efter reklamen: Se också: Jenny Strömstedt 6 förvånande fakta om kändisen

(0:46)

Slå på ljud
Mest läst