jessica alba och honor

5 saker om Jessica Alba du kanske inte kände till
0:54

Efter reklamen: 5 saker om Jessica Alba du kanske inte kände till

(0:54)

Jessica Alba och filmproducenten Cash Warren träffades på inspelningen av Fantastic Four år 2005. Tre år senare gifte de sig och därefter kom barnen i tät följd; Honor, 12, Haven, 9 och Hayes, 3.

Dottern som snart är tonåring är idag en kopia av sin mor, vilket fått fansen att jubla högt.

Honor vill inte vara en flickig flicka

Fans av Alba har förvisso sett Honor växa upp inför deras ögon. Jessica har visat upp och pratat varmt om sin förstfödde vid många tillfällen.

Redan 2016 berättade Alba för amerikanska talkshow-värden Kelly Ripa att Honor är en smart tjej som tycker om ”nördiga saker”.

– Honor har förklarat att ”Mamma, jag är inte en sån tjej som bär rosa, bara vill snurra runt i en klänning, och bryr sig om att gifta sig. Jag är mer en sån tjej som gillar tennis och låter håret hänga fritt i ansiktet… jag pratar inte så mycket och jag gillar verkligen vetenskap”. Så jag säger, okej!

I en intervju med SheKnows från 2018 berättade Alba vidare att Honor har en lång rad intressen som familjen uppmuntrar genom att låta henne ta privatlektioner. Hennes hobbies inkluderar tennis, matematik och spanska.

Jessica Alba och Honor dansar på Tiktok

Men vissa likheter finns det med mamma Alba, även intressemässigt. Honor tycker om att skådespela i musikaler och tar därför sånglektioner, har Jessica berättat. Och på senare tid har Jessica och Honor börjat göra tiktok-videor tillsammans. Till exempel, den här:

Och den här:

Lade Hollywood-karriären på hyllan

När Honor föddes började Jessica Alba omvärdera sitt tidigare så hektiska liv i rampljuset. I en intervju med Romper från i år berättar hon:

– Jag fick en tankeställare, att jag vill leva och må bra och tillbringa så mycket tid som möjligt med detta nya lilla liv som jag satt på jorden.

Hon säger vidare att hon började finna motivation i sitt mödraskap snarare än sitt yrke.

– Jag insåg att jag inte kunde gå tillbaka till hur jag levde förut för att känna mig äkta. Det gick bara inte. Jag brydde mig inte om det på samma vis längre. Detta var någonting större.

Därav att Alba inte varit lika flitigt förekommande på rollistorna under 2010-talet. Den som vill få sin dagliga dos av stjärnan kan istället spana in sociala medier, där inlägget med dottern Honor finns. Visst är de lika som två små bär? Gosh!

Källa: People, SheKnows

Foto: TT

5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar
1:08

Efter reklamen: 5 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

(1:08)

LÄS MER:

Uma Thurmans dotter har vuxit upp – går i föräldrarnas fotspår

15 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

Demi Moores tuffa relation med döttrarna under åren med Ashton Kutcher

Utvald läsning

Femina