Trendar: InredningMat och dryckResor

15 kändisbarn med väldigt kända gudföräldrar

07 maj, 2021 
AvVeronica Henriksson
AvVeronica Henriksson
Victoria Beckham, Paris Jackson och Jessica Alba
Skulle du också vilja skryta med att Dolly Parton är din gudmor? Det kan nämligen Miley Cyrus göra! Här är kändisar och kändisbarn med Hollywood-stjärnor till gudföräldrar. Psst... Det gäller att hänga med i svängarna, för det är många familjeträd att hålla reda på.
Annons
10 frågor alla borde ställa till sin bästa vänBrand logo
10 frågor alla borde ställa till sin bästa vän

Att många i Hollywoods kändiselit är nära vänner är ingen nyhet. Men att så många är gudmor och gudfar till varandras barn hade vi ingen någon aning om! Visste du till exempel att Michael Jackson var gudfar till Nicole Richie, och att Ensam hemma-skådisen Macaulay Culkin fick äran att bli Paris Jackons gudfar – när han bara var 18 år gammal? Häng med, för det är en hel del celebriteter att hålla koll på!

Steven Spielberg: Drew Barrymore och Gwyneth Paltrow

STEVEN SPIELBERG, DREW BARRYMORE OCH GWYNETH PALTROW

Regissören och producenten Steven Speilberg har minst sagt lyckats i sitt uppdrag som en inspirerande gudfar. Så pass mycket att båda hans guddöttrar Drew Barrymore och Gwyneth Paltrow blev skådisar – med en megakarriär! Faktum är att Spielberg och Barrymore faktiskt jobbade tillsammans med E.T, som Steven Speilberg regisserade och där Drew Barrymore började sin skådespelarkarriär, bara sju år gammal!

Annons

Drew Barrymore: Frances Bean Cobain

DREW BARRYMORE och FRANCES BEAN COBAIN

Drew Barrymore är i sin tur gudmor till Kurt Cobain och Courtney Loves dotter Frances Bean Cobain. Courtney och Drew har däremot ingen direkt relation idag men Drew har sagt att hon hoppas på att få tillbaka relationen med sin guddotter.

Dolly Parton: Miley Cyrus

Dolly parton och miley cyrus

Countrysångerskan Dolly Parton lärde känna Mileys pappa, Billy Ray Cyrus (som också är musiker) i början på 90-talet när han fick sitt genombrott med låten Achy, Breaky Heart. Miley och Dolly har setts på scenen tillsammans flera gånger och Dolly Parton gästspelade också i Hannah Montana.

Annons

Lady Gaga: Elijah och Zachary Furnish-John

Lady gaga och elton john

Först fick Lady Gaga frågan om att vara gudmor till Sir Elton Johns förstfödde son, Zachary och när är familjen Furnish-John sedan fick tillökning blev fröken Gaga också gudmor till Elijah. ”Hon är en fantastisk förebild”, har Sir Elton John sagt om Lady Gaga.

Sir Elton John: Brooklyn och Romeo Beckham

Elton John, Victoria Beckahm och Davin Beckham på en båt.

Elton John har också fått äran att vara gudfar till Victoria och David Beckhams barn Brooklyn och Romeo Beckham. Paret Beckham och Elton Johns vänskap går många år tillbaka!

Annons

Eva Longoria: Harper Beckham

Eva Longoria Och Victoria Beckham

Och när det var dags att utse gudmor till paret Beckhams dotter Harper, var det ingen mindre än Eva Longoria som fick frågan!

Macaulay Culkin: Paris Jackson

MACAULAY CULKIN och PARIS JACKSON

Du läste rätt! Michael Jackson och Macaulay Culkin var väldigt nära vänner, även fast åldersskillnaden var 22 år. När Michael fick sitt första barn Paris Jackson och Macaulay fick frågan om att bli gudfar var han bara 18 år.

Annons

Michael Jackson: Nicole Richie

Paris Hilton, Michael Jackson och Nicole Richie

Och apropå Michael Jackson! Han var i sin tur gudfar till Nicole Richie. Lionel Richie och Michael var nämligen väldigt goda vänner.

Quincy Jones: Nicole Richie

QUINCY JONES och NICOLE RICHIE

Och när du inte trodde att det kunde bli mer invecklat... Nicole Richies andra gudfar är ingen mindre än musikproducenten Quincy Jones. Herr Jones är tillsammans med svenska Ulla Jones och tillsammans har paret två barn. Bland annat Quincy Jones III som har varit jurymedlem i svenska Idol. Hollywood kanske inte är så stort ändå...

Annons

Jennifer Aniston: Coco Arquette

Jennifer Aniston och Courteney Cox

Bästisarna och före detta Vänner-kollegorna Jennifer Aniston och Courteney Cox går långt tillbaka. Förutom att Jennifer är gudmor till Courteneys dotter Coco, var Courteney också brudtärna på Jennifers bröllop med numera ex-mannen Justin Theroux.

Jessica Alba: James Knight Newman

Jessica Alba och Hart of Dixie-stjärnan Jaime King

Visste du att Jessica Alba och Hart of Dixie-stjärnan Jaime King är bästa vänner? Jessica Alba är också gudmor åt Jaimes sjuåriga son James. Och för att göra det lite extra komplicerat… Spider-Man-stjärnan Topher Grace är också gudfar till James Knight Newman.

Annons

Taylor Swift: James Knight Newman

Jaime King nöjde sig inte med två superskådisar till hennes son, utan behövde såklart också få in lite musik bland gudföräldrarna. Vem frågar man då om inte Taylor Swift?

Foto: TT, Shutterstock

Annons