Trendar: NostalgiI rampljusetResorLivsstilLivsberättelserMitt livMin aborträttÅrets Feminista

Jessica Wahlgren om verkliga relationen med Linus efter skilsmässan

01 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Jessica Wahlgren om verkliga relationen med Linus efter skilsmässan
Linus och Jessica Wahlgren skilde sig för drygt tio år sedan. Idag har ex-makarna en god relation till varandra, och Jessica förklarar nu att det helt beror på deras gemensamma barn Linn och Colin.
Annons
TV: Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisenBrand logo
TV: Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisen

Jessica och Linus Wahlgren gifte sig 2007, och efter ett par år ihop som en familj med barnen Linn och Colin, beslutade de sig för att gå skilda vägar för drygt tio år sedan.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica Wahlgren när hon gästade Bathina – en podcast och bland annat pratade om skilsmässan från Linus.

Därför tog relationen slut

Hon berättade då vidare att de hade det turbulent redan från start, och att de inte skilde sig för att de inte älskade varandra, utan för att de ”bråkade sönder”.

Annons

Efter skilsmässan har Jessica fortsatt vara en självklar del av familjen Wahlgren. Hon är bland annat bästa kompis med Linus syster Pernilla Wahlgren, och är ofta med på familjetillställningar när till exempel födelsedag ska firas.

Jessica och Pernilla Wahlgren
Jessica Wahlgren och Pernilla Wahlgren på ELLE-galan 2017.

”Fokusera på vad barnen mår bäst av”

På sin Instagram story har hon delat en bild med citatet: ”När vuxnas ego tar över kommer ofta barnen i kläm”. Något hon nu själv skriver under på. Efter skilsmässan från Linus har hon mött många som berömmer dem för deras nuvarande relation, men helt enkelt har inte inte varit, även om det ser så ut.

Annons

”Exakt så! Jag får ofta höra ”åh jag önskar att vi också kunde ha en bra relation men mitt ex är dum i huvudet” osv. Jag lovar att Linus också tyckt att jag är dum i huvudet tusentals gånger och vice versa men att sätta sitt ego till sidan handlar just om att strunta i om du tycker det och fokusera på vad barnen mår bäst av!”, skriver hon och fortsätter:

”Hoppas fler föräldrar vid en skilsmässa går och pratar med någon som kan hjälpa dom att sätta sitt ego till sidan om det är svårt. Och få hjälp med att förstå hur det påverkar barnen när de INTE gör det”.

Linus Wahlgren, jessica och barnen Colin och Linn
Linus och Jessica med barnen Colin och Linn.
Annons
Se också: Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoriaBrand logo
Se också: Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria
Annons