Jessica Wahlgren om verkliga relationen med Linus efter skilsmässan
TV: Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisen
1:26

Efter reklamen: TV: Jessica Wahlgren – 6 fakta om kändisen

(1:26)

Slå på ljud

Jessica och Linus Wahlgren gifte sig 2007, och efter ett par år ihop som en familj med barnen Linn och Colin, beslutade de sig för att gå skilda vägar för drygt tio år sedan.

– Vi är verkligen bäst som vänner. Vi hade en turbulent relation. Vi funkar jättebra som vänner och inte alls bra som par, sa Jessica Wahlgren när hon gästade Bathina – en podcast och bland annat pratade om skilsmässan från Linus.

Därför tog relationen slut

Hon berättade då vidare att de hade det turbulent redan från start, och att de inte skilde sig för att de inte älskade varandra, utan för att de ”bråkade sönder”.

Efter skilsmässan har Jessica fortsatt vara en självklar del av familjen Wahlgren. Hon är bland annat bästa kompis med Linus syster Pernilla Wahlgren, och är ofta med på familjetillställningar när till exempel födelsedag ska firas.

Jessica och Pernilla Wahlgren

Jessica Wahlgren och Pernilla Wahlgren på ELLE-galan 2017.

Jessica Wahlgren om sin diagnos: Sökte hjälp på psykakuten

Pernilla Wahlgrens stilresa genom åren – 25 bilder du nog inte sett

”Fokusera på vad barnen mår bäst av”

På sin Instagram story har hon delat en bild med citatet: ”När vuxnas ego tar över kommer ofta barnen i kläm”. Något hon nu själv skriver under på. Efter skilsmässan från Linus har hon mött många som berömmer dem för deras nuvarande relation, men helt enkelt har inte inte varit, även om det ser så ut.

”Exakt så! Jag får ofta höra ”åh jag önskar att vi också kunde ha en bra relation men mitt ex är dum i huvudet” osv. Jag lovar att Linus också tyckt att jag är dum i huvudet tusentals gånger och vice versa men att sätta sitt ego till sidan handlar just om att strunta i om du tycker det och fokusera på vad barnen mår bäst av!”, skriver hon och fortsätter:

”Hoppas fler föräldrar vid en skilsmässa går och pratar med någon som kan hjälpa dom att sätta sitt ego till sidan om det är svårt. Och få hjälp med att förstå hur det påverkar barnen när de INTE gör det”.

Linus Wahlgren, jessica och barnen Colin och Linn

Linus och Jessica med barnen Colin och Linn.

Hanna Hedlund: Därför pratar jag inte om uppbrottet med Martin Stenmarck

Se också: Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria
0:45

Efter reklamen: Se också: Jessica Wahlgren och Magnus Norman - parets kärlekshistoria

(0:45)

Slå på ljud
Mest läst