jill johnson och havanna werner 2016
Jill Johnson om kärleken Mattias
1:22

Efter reklamen: Jill Johnson om kärleken Mattias

(1:22)

Slå på ljud

År 2017 separerade Jill Johnson, 47, och Håkan Werner, 59, efter nära 20 års äktenskap. Tillsammans har ex-makarna två döttrar, 16-åriga Havanna och 10-åriga Bonnie. Det är den förstnämnda som Jill nu stolt visar upp i ett nytt och kärleksfullt inlägg på Instagram.

Blev bonusmamma på nytt

Ett år efter separationen från barnens pappa träffade Jill sin nuvarande kärlek Mattias Elg, 45. Precis som exet Håkan har nya partnern även barn sedan tidigare relation. Det innebär att Jill återigen har rollen som bonusmamma.

När Jill i våras gästade Carina Bergfelts talkshow på SVT1 berättade hon om insikterna hon fått på senare år gällande familjelivet:

– Jag inte är så ung och inte så naiv och jag ser inte att vi ska skapa en ny familj. Utan jag hoppas bara att jag är en förebild och en fläkt liksom, för hans barn, sa hon i programmet.

Har sänkt kraven på sig själv

Jill menade även att hon sänkt kraven på sig själv i den nya familjen. Att hon inte längre drar samma stora lass för alla andras skull.

– Jag har ingen bild eller nåt minne av att jag ville vara en ny mamma, även i mitt förra äktenskap. Utan då var det mer att jag så himla gärna ville vara en del utav en konstellation som redan fanns när jag kom, sa hon.

Men artistens kärlek till de egna barnen är ingenting som någon behöver tänka två gånger på. I ett inlägg som Jill postade till sina 108.000 Instagramföljare för några veckor sedan, visades dottern Havanna upp sida vid sida med henne själv.

Mattias Elgs ord till Jill Johnson och Havanna Werner

Jill använde appens positionsfunktion, men i stället för att fylla i en stad eller ort, skrev hon ”Platsen I Mitt Hjärta” som position. I bildtexten skrev hon sedan ”Första riktiga vårdagen, med mini-me!”.

Bland kommentarerna syns en rad kändisvänner. Artisten Jessica Andersson skriver ”Å så fin bild på er” och skickar med ett hjärta. Programledaren Agneta Sjödin lämnar tre röda hjärtan som kommentar. Bonuspappa Mattias Elg skriver ”Två varma hjärtan”, och visar att också han hyser varma känslor för tjejerna.

Bland de övriga kommentarerna påpekas att Jill och dottern är ruggigt lika, håller du med?

Källa: Hänt

Foto: TT

LÄS MER:

Jill Johnson – och 11 andra kändisar som lanserat vin i år

Jill Johnson: Så träffade jag min nya kärlek

Jill Johnsons nya liv med kärleken Mattias Elg

Mest läst