Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Jon Bon Jovis kärlekshistoria med hustrun – efter 32 år

31 jan, 2021 
När det kom fram att världsstjärnan Jon Bon Jovi gift sig med sin ungdomskärlek Dorothea Hurley i smyg 1989 blev folk rasande, och försökte sabotera relationen.
I dag har paret hållit ihop i 32 år – och det här är deras kärlekshistoria.
– Jag är tacksam att jag har någon i mitt liv som jag älskar och litar på, hyllar artisten sin fru.
Annons
TV: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igenBrand logo
TV: 5 kändispar som skilt sig – och sen gift sig igen

Jon Bon Jovi träffade sin framtida fru redan i gymnasiet, långt innan han och hans band blev världskända. Då var han och Dorothea Hurley bara två 18-åringar som pratade med varandra i klassrummet.

– Det började med att jag försökte kolla över hennes axel för att se provsvar, och sen att vi började prata, har artisten berättat.

De två började dejta, och även om de hade en del hinder på vägen så höll de ihop när han och Bon Jovi slog igenom i mitten av 80-talet.

Stjärnans oväntade frieri

När paret satt på hotellrummet en kväll 1989, samtidigt som Bon Jovi låg etta både på albumlistan och singellistan, fick artisten ett infall – han ville gifta sig med sin kärlek, och inte vänta en sekund till.

Annons

– Jag vände mig till Dorothea och sa: ”Jag har en idé. Vad sägs om att vi gör det precis nu?” Hon sa: "Du är ju galen!” Men jag sa: ”Kom igen, vad är bättre än det här, just nu, det här ögonblicket?”. Vi stack iväg till Las Vegas. Berättade inte för någon. Vi tog ett litet propellerplan, hoppade in i en taxi, och stannade inte ens över natten. Taxichauffören var vårt vittne, har Jon Bon Jovi berättat.

Men även om det nygifta paret var kära och lyckliga, så var det många andra som blev riktigt missnöjda när de fick höra om spontanbröllopet – bland annat artistens manager.

– När vi kom tillbaka från Vegas var min manager rasande. Han sa: ”Har amerikas kille gifte sig? Det här var inget bra karriärsdrag.

– Amerika var inte nöjda den måndagen när nyheten om bröllopet kom ut och många personer försökte förstöra en fin grej. De försökte stjäla det ögonblicket från oss.

Det välfriserade parret två år efter bröllopet.


Jon Bon Jovi höll ihop med hustrun genom allt

Men trots den hårda starten på det gifta livet har paret nu varit gifta i 32 år, och är lika lyckliga som de någonsin har varit. Paret har fyra barn tillsammans.

Annons

– På något sätt fungerar det. Jag tror att det är för att vi växer i samma takt. Vi växer lika mycket och inte i olika riktningar, har Dorothea sagt.

Genom åren har de hållit ihop. Här 2004.

– Hon är stommen i min familj, min karriär, mitt liv. Jag är tacksam att jag har någon i mitt liv som jag älskar och litar på, hyllar Jon Bon Jovi sin livspartner, som han kallar för superlimmet i sitt liv.

Artisten erkänner att det alltid är frun han sjunger om när han skriver kärlekslåtar.

– På något sätt blev jag affischnamnet för rockstjärnor i långa äktenskap. Men det är en roll jag kan axla för jag är så lycklig.

Här ler paret mot kameran 2019.

Källa: Gomcgill.com

Läs mer:

Se också: 5 skådisar som har varit gifta både på film och i verklighetenBrand logo
Se också: 5 skådisar som har varit gifta både på film och i verkligheten
Annons