Jon Henrik Fjällgren återförenad med dottern efter långa tiden isär
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren
1:07

Efter reklamen: 7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

(1:07)

Slå på ljud

När Jon Henrik Fjällgren medverkade i Let's dance 2018 presenterade han sin dåvarande kärlek Maret Nystad för första gången. Norskan fanns på plats i publiken vecka efter vecka för att heja fram Jon Henrik till vinsten – och en vinst, det blev det!

Under pandemin blev paret föräldrar. I oktober 2020 föddes Maret och Jon Henrik dotter Ella Sáve. Men kort efter att dottern kommit till världen gick Jon Henrik ut med att han och Maret valt att gå skilda vägar – redan en månad innan att dottern föddes.

Jon Henrik Fjällgren och Maret har brutit upp – en månad innan dottern föddes

Kunde inte träffa dottern på flera månader

På grund av världsläget och pandemin blev det även svårt för Jon Henrik att träffa sin dotter, då hon lever i Norge hos sin mamma och Jon Henrik i Sverige. I intervjuer har Jon Henrik pratat om saknaden efter sin dotter.

Jon Henrik Fjällgren och dåvarande flickvännen Maret Nystad under premiären av Let's dance 2018.

Jon Henrik Fjällgren och dåvarande flickvännen Maret Nystad under premiären av Let's dance 2018.

Till Aftonbladet sa han i september förra året att han då inte träffat sin dotter sedan födseln, då hade det nästan gått ett år sedan hon föddes.

– Vi har kontakt via telefon och film, Skype eller vad det heter. Det är jag väldigt tacksam för. Det har varit en svår situation med restriktioner och det är nästan fyra dagars resa för mig att ta mig dit. Som renägare kan jag inte bara lämna hjorden heller. Renarna har ju ben och vandrar dit de vill och då drabbas jag av det. Under våren har jag i princip varit med flocken från februari och i flera månader. Det ena problemet leder till det andra så det är svårt att få ihop allting, sa han till Aftonbladet.

Återförenas med dottern under turnén

Men nu, efter många månader isär, har Jon Henrik och Ella Sáve äntligen återförenats! Just nu befinner sig Jon Henrik på turné runt om i landet. I helgen stod han på scen långt upp i norr, i Kiruna, Gällivare och Haparanda.

Och på Instagram visar Maret Nystad upp att hon och dottern varit på en av Jon Henriks konserter. På Instagram story visar hon hur dottern står bland publiken, och i en annan ser vi hur de båda föräldrarna håller om sin dotter samtidigt i en stor familjekram.

Jon Henrik Fjällgrens starka känslor för ex-flickvännen Maret

Mest läst