Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livMidsommar

Jon Henrik Fjällgrens svar om kärleken – efter nyfikna frågorna

25 maj, 2021 
AvSaga Pettersson
Fotograftt
Jon Henrik Fjällgrens svar om kärleken – efter nyfikna frågorna
Jon Henrik Fjällgren och Maret Nystad gick skilda vägar förra året, veckor innan deras gemensamma dotter Ella Sáve föddes. Det finns de som undrar om Jon Henrik hittat kärleken på nytt efter uppbrottet, något han nu svarar på.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik FjällgrenBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Jon Henrik Fjällgren

När Jon Henrik Fjällgren medverkade i Let's dance 2018, vann han inte bara hela tävlingen ihop med danspartnerna Katja. Han var även nykär och visade för första gången upp sin flickvän Maret Nystad, som fanns med i publiken för att heja på sin kärlek.

Under hösten 2020 blev Maret och Jon Henrik föräldrar till en liten dotter. Men i samband med det berättade Jon Henrik att han och Maret beslutat sig för att gå skilda vägar – redan innan dotterns födsel.

”Detta kanske kommer som en chock för många av er. Men jag måste berätta för att finna ett lugn och att det kommer från rätt håll. Det har nämligen varit väldigt tuffa månader och svårt att riktigt veta vad jag skall skriva och säga då Maret och jag valde att separera redan månaden innan vår dotter kom till världen”, förklarade han i ett långt och ärligt inlägg på Instagram.

Annons

Saknaden efter dottern

Maret bor med dottern Ella Sáve i Norge, och Jon Henrik bor kvar i Sverige. Något som gör att han saknar sin dotter mycket, och ofta.

”Fina du Aahtje (pappa på samiska, reds. anm.) tänker på dig och saknar dig. Aahtje har de tufft nu och varje gång jag känner jag håller på falla ihop så ser jag bilder på dig och de ger mig hopp. Jag finner inte ord på allt jag bär inombords å jag tror ingen kommer att förstå de. Känns som att vi är så långt ifrån varandra men endå inte”.

Jon Henrik Fjällgrens svar på kärleksfrågan från följarna

I ett nytt inlägg på Instagram har Jon Henrik Fjällgren nu delat med sig av en bild från den gröna naturen, och därtill skriver han emojis föreställande en ros och två rosa hjärtan. Bland kommentarerna är det inte bara folk som konstaterar hur vackert det är, där finns också någon nyfiken person som undrar om Jon Henrik har hittat kärleken igen. Jon Henrik svarar då:

”Till naturen finns alltid kärlek”.

Hans svar har gillats av många.

Annons