Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Allt om Julia Roberts nya romcom med George Clooney

02 jul, 2022 
AvLinda Strömbäck
FotografTT
Julia Roberts
Pretty Woman, Min bäste väns bröllop och Notting Hill – det har gått 20 år sedan Julia Roberts senaste romcom (och vi har längtat!). Här är allt vi vet om nya filmen Ticket to Paradise.
Annons
VIDEO: Julia Roberts bästa filmlooks genom årenBrand logo
VIDEO: Julia Roberts bästa filmlooks genom åren

Julia Roberts har sedan 90-talet dominerat filmgenren romcom med betydande roller som Vivian Ward i Pretty Woman och Anna Scott i Notting Hill. Nu kommer en ny romantisk komedi till hösten där hennes motspelare dessutom är ingen mindre än George Clooney.

Nya filmen Ticket to Paradise

I den nya filmen Ticket to Paradise får vi möta Julia Roberts och George Clooney i rollerna som två skilda föräldrar som gift sig med varandra av ren impuls. När deras dotter Lily, spelad av Kaitlyn Dever, åker på examensresa till Bali och bestämmer sig för att gifta sig med en i lokalbefolkningen, flyger de skilda makarna till Indonesien för att försöka förhindra henne att göra samma misstag som dem själva gjort.

Annons
Ticket to Paradise
Ticket to Paradise

Julia Roberts och George Clooney om filmen

I en intervju med Deadline berättade George Clooney att han ringt Julia Roberts sekunden han läst manuset till Ticket to Paradise.

– Jag frågade henne om hon fått manuset och hon svarade ja. Så jag frågade om hon skulle göra filmen och hon svarade ”ja om du är med”, så det blev väldigt lyckosamt alltihop, berättade Clooney, som själv inte gjort en romcom sedan filmen En underbar dag från 1996.

George Clooney och Julia Roberts
George Clooney och Julia Roberts

Även Julia Roberts berättade för Vanity fair varför just Ticket to Paradise blev filmen som avbröt hennes 20-åriga romcom-uppehåll.

Annons

– Om jag hade läst manus som var på samma nivå som Notting Hill eller Min bästa väns bröllop, så hade jag gjort dem. Men de har inte funnits några förrän den här filmen kom som Ol Parker har skapat, berättade Julia Roberts.

Regissören Ol Parker har tidigare gjort succéfilmer som Mamma Mia! Here We Go Again och The Best Exotic Marigold Hotel. Även skådespelarna Lucas Bravo (Emily in Paris) och Billie Lourd (Booksmart) medverkar i filmen.

Se trailern till Ticket to Paradise

Ticket to Paradise väntas ha Sverigepremiär i september 2022. Se hela trailern här!

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
SE OCKSÅ: 5 snackisar från veckan som gått
Annons