Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kamala Harris bonusdotter landar prestigefullt modellkontrakt

31 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
FotografWin McNamee/AP
Kamala Harris bonusdotter Ella Emhoff
Ella Emhoff är styvdotter till USA:s vicepresident Kamala Harris.
Hon har nu landat ett fint modellkontrakt, på samma agentur som bland andra Gisele Bündchen, Gigi Hadid och Amanda Gorman som gjorde succé med sin dikt under presidentinvigningen.
Annons
Se när Kamala Harris svär vicepresidentedenBrand logo
Se när Kamala Harris svär vicepresidenteden

Tidigare i år blev Kamala Harris historisk som USA:s första kvinnliga vicepresident. Hon är också den första vicepresidenten med afroamerikanskt och asiatiskt ursprung, och när hon svors in till posten jublade stora delar av landet.

På det privata planet är hon gift med advokaten Douglas Emhoff sedan sex år. Han har också blivit den första second gentleman, som det kommit att kallas. Han har två barn sedan tidigare, Cole och Ella Emhoff.

Kamala Harris om relationen till bonusbarnen

Kamala Harris har tidigare berättat att de kommit överens om att inte kalla henne för styvmamma eller ens bonusmamma – utan Momala.

– När Doug och jag gifte oss, bestämde Cole, Ella och jag att vi inte gillade ordet bonusmamma. Istället kom de på namnet Momala, säger Kamala Harris i Elle.

Hon har berättat att de valde att låta det ta lång tid innan hon träffade sin partners barn.

– Jag var fast besluten att inte bli en del av deras liv förrän Doug och jag hade kommit fram till att vi ville det här på lång sikt. Barn behöver trygghet. Jag ville inte bli en tillfällig gäst i deras liv med risk att göra dem besvikna. Det finns inget värre än att göra barn besvikna.

Annons

Ella Emhoffs modellkontrakt

Nu har 21-åriga Ella Emhoff tagit ett steg in i modellvärlden, genom att ansluta till den prestigefyllda amerikanska modellagenturen IMG models. Det här kommunicerades på Twitter.

– Det handlar inte längre om former, storlek eller kön. Ella kommunicerar med tiden. Det finns fräckhet och glädje i hennes utstrålning, säger Ivan Bart som är ordförande i IMG till New York Times.

Den här nyheten kom bara två dagar efter att agenturen avslöjat ett annat aktuellt namn, nämligen Amanda Gorman som ju blev världskänd efter att läst upp en dikt och Joe Bidens och Kamala Harris invigning.

Förutom de två stjärnskotten har IMG namn som Gisele Bündchen, Lily Aldridge Stephanie Seymour samt systrarna Gigi och Bella Hadid enligt People.

Läs mer:

Annons