Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kända tv-männen som har omfamnat sitt gråa hår

20 okt, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Grått hår är snyggt, oavsett om det sitter på män eller kvinnor.
De senaste åren har allt fler kvinnor valt att sluta färga över sina silverstrån – och detsamma gäller männen.
Här är de svenska tv-männen som har omfamnat sitt gråa hår!
Annons
9 kändisars gråa hår-trend på röda mattanBrand logo
9 kändisars gråa hår-trend på röda mattan

André Pops

SVT-programledaren, främst förknippad med Vinterstudion, var länge förknippad med sitt ljusblonda hår. Nu har han i stället låtit det ljusa barret övergå i silver.

Alexander Norén

När Alexander Norén satt i Morgonstudion var hans hår mörkt, men efter att ha lämnat jobbet som programledare för att i stället bli korrespondent inom ekonomi och teknik på kanalen så har profilen bytt look. Han har numera omfamnat sitt gråa hår helt, och dessutom uppdaterat sina klassiska glasögon med markerade bågar.

Annons

Anders Kraft

TV4:s nyhetsankare Anders Kraft har länge varit ansiktet utåt för gråhåriga mediemän i Sverige – de flesta av oss minns nog inte när han inte hade grått hår. Kanske har han gått i bräschen för de andra programledarna och profilerna?

Rickard Olsson

Rickard Olsson har slutat färga håret och omfamnat sin inre George Clooney sedan pandemins start. Medan han förr brukade ha mörkt hår, möjligen med lite silverstänk, är han numera ljust gråhårig över hela huvudet – och verkar trivas toppen!

Annons

Kalle Zackari Wahlström

Träningsprofilen Kalle Zackari Wahlström, mest känd från SVT, har länge haft gråstänk i skägget, och aldrig gett intrycket av att färga håret. Nu är han mer gråhårig än någonsin, men det märks inte särskilt mycket – då han ofta har någon form av huvudbonad på huvudet.

Felix Herngren

Felix Herngren har länge varit en av landets kändaste humorskådespelare och regissörer, och är mannen bakom det framgångsrika filmbolaget FLX. Den senaste tiden har stjärnan omfamnat att han blivit gråhårig, och syns på pressbilder med gråa tinningar.

Annons

Beppe Starbrink

Go' kväll-programledaren Beppe Starbrink har länge haft grått skägg, men har de senaste åren stolt visat upp en snygg silverfrisyr i SVT:s mysprogram.

´
Annons