Angelina Jolie i brunt hår

TV: 10 ikoniska kungliga frisyrer genom åren
1:44

Efter reklamen: TV: 10 ikoniska kungliga frisyrer genom åren

(1:44)

Har blondiner roligare? Det beror på vem du frågar! Här är sju exempel på kändisar som bestämt sig för att säga hejdå till sitt ljusa svall och i stället satsa på andra kulörer:

Emma Stone

Emma Stone

Många associerar Emma Stone till hennes eldröda svall, men faktum är att hon är naturligt blond. ”Jag är naturligt blondin, men gillar verkligen det röda”, sa Emma i en intervju med Refinery 29.

Se kungligheternas bästa frisyrer genom tiderna

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Under majoriteten av Angelina Jolies karriär har hon haft mörkbrunt hår, men visste du att hon föddes mellanblond? I tidigare intervjuer har hon berättat att hennes mamma färgade hennes blonda hår mörkt när hon var runt fyra, fem år.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

När Jennifer Lawrence intog rollen som Katniss Everdeen i The Hunger Games var hon brunett, men även om färgen ser väldigt naturlig ut är det inte hennes egna. Jennifer är i själva verket blond, och sedan filmserien slutade har hon återgått till den kulören.

Mandy Moore

Mandy Moore

Många tror att Mandy Moore är naturlig brunett, men faktum är att hennes riktiga hårfärg är blond. Mandy färgade håret inför rollen som Jamie i A Walk to Remember, och sedan dess har hon hållit fast vid den färgen.

Olivia Wilde

Olivia Wilde

Även om Olivia Wilde allt oftare rockar sitt ljusa hår har hon inte alltid varit ett fan av sin naturliga kulör. ”Jag föddes blond, men har alltid känt mig som en brunett”, sa hon i en intervju med Bang! Showbiz.

5 snygga frisyrer för grått hår

Leighton Meester

Leighton Meester

Visste du att Leighton Meester färgade sitt hår brunt inför rollen som Blair i Gossip Girl? I själva verket är hon blond. Det var manusförfattaren Josh Schwartz som bad Leighton att ändra hårfärg för att göra skillnaden mellan henne och Blake Livelys karaktär Serena mer tydlig.

Katy Perry

Katy Perry

Vi är vana att se Katy Perry i en rad olika hårfärger, från nattsvart till grönt. Men visste du att artistens naturliga färg faktiskt är blond? ”Min naturliga färg är väldigt tråkig, så jag har lekt med olika färger sedan jag var 15 år”, sa artisten i en intervju med Glamour.

Artikelinspiration: Insider

Foto: TT

Blir franskt chic i höst – inspireras av frisyrerna

TV: Så väljer du rätt frisyr för din ansiktsform

Mer läsning

Femina