Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisarnas unika detaljer på kroppen – som du inte kände till

24 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Olika färg på ögonen, tre tummar och ett halvparalyserat ansikte.
Våra olikheter är det som gör oss unika.
Här är stjärnorna som har ovanliga drag på sina kroppar – och inte är rädda för att dela med sig av dem.
Annons
7 kändisar som är mer svenska än du vissteBrand logo
7 kändisar som är mer svenska än du visste

Sylvester Stallone

Med Rocky-filmerna blev Sylvester Stallone en av Hollywoods främsta skådespelare. Men han har inte alltid haft det lätt i livet. Stjärnan föddes nämligen med trasiga nerver i ansiktet, vilket gjorde att delar av hans ansikte förlamades. Hans läpp, haka och halva tungan på vänster sida påverkades av förlamningen, och gjorde att Sylvester fick sitt unika utseende och sätt att prata som vi alla är bekanta med.

Sylvester Stallone föddes med en förlamning i ansiktet.

Cassandra Naud

Kanadensiska Cassandra Naud är dansare, skådespelare och entreprenör som har väckt mycket uppmärksamhet i hemlandet för sitt unika utseende. Cassandra har ett stort födelsemärke över halva ansiktet, något hon är stolt över.

Annons

– Jag känner att det har varit en så positiv del av mitt liv. Det hjälper mig att vara lättare att komma ihåg, vilket är jätteviktigt när man är i underhållningsbranschen.

Shaun Ross

Modellen, sångaren och skådespelaren Shaun Ross sticker ut på catwalken, då han både har albinism och extra hud vid ögat. Som barn blev han mobbad för sitt unika utseende, men som vuxen har han lärt sig tycka om hur han ser ut.

– Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig för jag tycker inte synd om mig själv. Jag är extremt stolt över mig själv och önskar att alla kunde vara stolta över sig själva.

Annons
Shaun Ross arbetar som modell.

Mila Kunis

Skådespelaren Mila Kunis var under många år blind på ena ögat på grund av kronisk irisinflammation. På grund av sjukdomen ändrade hennes ena öga färg med åren, något som kallas heterokromi. 2011 fick Kunis ögat opererat, och har nu samma färg på ögonen igen.

Innan operationen var Mila Kunis ögon olika färger.

Hrithik Roshan

Indiska skådespelaren Hrithik Roshan har två tummar på sin högra hand, men det är inget som hindrat honom från att bli ett av de främsta namnen i Bollywood. Han menar att hans extratumme är en lyckoamulett, och vill inte operera bort den. På sociala medier har han dock berättat hur han brukade gråta över den som barn för att han blev retad.

Annons
Hrithik Roshan vid sin vaxdock på Madame Toussands i London 2011.

Ashton Kutcher

Mila Kunis make Ashton Kutcher har också en unik kroppsdetalj – han har nämligen simhud mellan tårna. Kutcher verkar mest tycka att det är en rolig grej, och visade glatt upp den i The Jonathan Ross show på BBC, när han var gäst där.

– Jag har tår som sitter ihop. De har en del simhud. När allt annat är så här snyggt så måste ju något vara knasigt, sa skådespelaren skämtsamt.

Källa: Brightside.

Ashton Kutcher visar sina tår för programledaren Jonathan Ross.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons