Trendar: NostalgiI rampljusetBUP-upproretLivsstilLivsberättelserMitt liv

8 kändisbarn som är lika sina föräldrar

31 jan, 2024 
AvFelicia Güven
FotografTT
Pernilla August och dottern Asta Kamma August
Det finns många barn som är lika sina föräldrar till utseendet.
Femina har samlat ihop åtta kändisbarn som är kopior av sina föräldrar!
Vad tycker du, är de lika som bär eller inte?
Annons
5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspårBrand logo
5 svenska kändisbarn som gått i sina föräldrars fotspår

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle

Kronprinsessan Victoria och dottern Estelle

Sveriges framtida drottning kronprinsessan Victoria, födde 2012 sin äldsta dotter prinsessan Estelle. I dag är hon 12 år och blir lik sin mamma mer och mer för varje dag som går.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 29, är dotter till ingen mindre än sångaren och skådespelaren Pernilla Wahlgren. Tillsammans var de med i familjeprogrammet Wahlgrens värld. Men visst är Bianca en kopia av Pernilla?

Annons

Pernilla August och Asta Kamma August

Pernilla August och dottern Asta Kamma August

Pernilla August är skådespelare, regissör, manusförfattare och mamma till Bränn alla mina brev-skådespelaren Asta Kamma August, 32. Inte bara att Asta har gått i mamma Pernillas fotspår när det kommer till karriär, de är också lika som bär!

Carola Häggkvist och Amadeus Sögaard

Carola Häggkvist och sonen Amadeus Sögaard

Fotbollsspelaren Amadeus Sögaard, 25, är son till Främling-artisten Carola Häggkvist. Amadeus kanske inte gick i samma fotspår som Carola då han tog sin egna väg, men visst är han lik sin mamma?

Annons

Stellan Skarsgård och Alexander Skarsgård

Stellan Skarsgård och sonen Alexander Skarsgård

Uttrycket ”Sådan far, sådan son” har vi alla hört. The legend of Tarzan skådespelaren Alexander Skarsgård, 47, är son till Mamma Mia- och Pirates of the Caribbean-stjärnan Stellan Skarsgård. Alexander ärvde inte bara talangen för skådespeleri, han är dessutom väldigt lik sin pappa.

Lena Endre och Edvin Endre

Lena Endre och sonen Edvin Endre

Även Edvin Endre, 29, har gått i samma skådespelarfotspår som mamma Lena Endre. Vi har sätt Lena i filmen Trolös och serien Wallander. Och sonen Edvin? Ja, han kan man se bland annat i den nya filmen Hammarskjöld. Men håller ni med om att de också är lika som bär?

Annons

Magnus Uggla och Agnes Uggla

Magnus Uggla och dottern Agnes Uggla

Agnes Uggla, 34, är en svensk copywriter, podcastare, programledare och dotter till sångaren Magnus Uggla. Magnus har framför allt gjort låtarna Jag och min far, Kung för en dag och Jag mår illa. Agnes kanske inte följde helt och hållet i pappa Ugglas fotspår, men visst är de lika! Eller vad tycker ni?

Björn Borg och Leo Borg

Björn Borg och sonen Leo Borg

Den kända tennisspelaren Björn Borg har visat vart skåpet ska stå när det kommer till tennis. Och sonen Leo Borg, 21, går i sin fars fotspår. Kan det bli så att han tar över pappa Borgs titel som en av världens bästa tennisspelare? Det vi däremot vet är att Leo är en kopia av hans pappa – Leo Borg är en ung Björn Borg.

Annons
Annons