Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Kändisparen som gift sig med varandra flera gånger

28 feb, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Ja, nej, och sen ja igen.
Här är kändisarna som gift sig med varandra, för att sedan skilja sig – och gifta sig med varandra igen.
Annons
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till

Elizabeth Taylor och Richard Burton

Elizabeth Taylor var inne på sitt fjärde äktenskap när hon föll för skådespelaren Richard Burton. När de två spelade mot varandra i klassiska filmen Cleopatra inledde de en otrohetsaffär, trots att de båda var gifta på varsitt håll. Två år senare hade de skilt sig, och bara nio dagar efter att Elizabeth Taylors skilsmässa från Eddie Fisher – pappa till Carrie Fisher – gått igenom så gifte hon sig med Richard Burton.

Annons

Mellan 1964 och 1974 var paret gifta, men äktenskapet var minst sagt stormigt, och paret blev kända som ”De bråkiga Burtons” i media. Efter skilsmässan återförenades de 1975 och gifte sig på nytt, men det andra äktenskapet höll bara ett år innan det kraschade på nytt.

Judge Judy och Jerry Sheindlin

Judge Judy och Jerry Sheindlin

Tv-domaren Judy ”Judge Judy” Sheindlin träffade maken Jerry när hon var nyskild från sin första make, och samma år som de träffats gifte de sig också med varandra. De höll ihop i 14 år innan de separerade och skilde sig. Paret kunde dock inte hålla sig borta från varandra och insåg att skilsmässan hade varit ett misstag. Året efter uppbrottet gifte de sig igen.

Annons

Pamela Anderson och Rick Salomon

Pamela Anderson och Rick Salomon

Pamela Anderson har varit gift sex gånger, och två av de gångerna har varit med samma person, den amerikanska pokerspelaren Rick Salomon. De två sa ja till varandra i Las Vegas 2007. Äktenskapet höll dock inte särskilt länge – bara två månader senare ville Pamela få det annullerat. Det gick igenom 2008, och kort därpå hade Pamela återförenats med exet Tommy Lee.

2014 gifte sig Pamela Anderson med Rick Salomon för en andra gång. Inte heller denna gång blev det långvarigt dock, efter sex månader hade de skilt sig.

Annons

Melanie Griffith och Don Johnson

Melanie Griffith och Don Johnson

Melanie Griffith träffade åtta år äldre skådespelaren Don Johnson på inspelningarna av The Harrad experiment. Eftersom Melanie bara var 14 år vid tillfället väntade de två i fyra år innan de förlovade sig. Det unga paret gifte sig sedan i Las Vegas 1976, men skilde sig redan efter sex månader.

De två tillbringade sedan åren som följde med andra partners, som de till och med gifte sig med och fick barn ihop med. 1989 återförenades de och gifte sig i Aspen. Samma år fick de också gemensamma dottern Dakota Johnson, i dag en känd skådespelare.

Annons

Även om Melanie och Don höll ihop längre andra gången så var det inte för givet. Efter sju år skilde de sig för gott.

Elon Musk och Talulah Riley

Elon Musk och Talulah Riley

Elon Musk har fått tio barn genom åren och varit gift tre gånger – men bara med två gånger. Skådespelaren Talulah Riley har Musk nämligen sagt ja till två gånger. 2010 gifte de sig första gången, ett äktenskap som höll i två år. Efter ett år isär hittade de tillbaka till varandra och gifte sig igen. Men bara tre år senare tog det slut på riktigt, och en andra skilsmässa mellan dem var ett faktum.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons