Trendar: NostalgiI rampljusetMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt liv

Yvonne Rydings kärleksliv efter uppbrottet: Älskar att vara singel

27 feb, 2023 
AvEbba S. Dahlman
FotografBjörn Lindahl/aftonbladet/TT

Under åren i rampljuset har svenska Miss Universum-vinnaren Yvonne Ryding haft två långa förhållanden.
I en ny intervju med Hänt berättar hon hur livet (och kärlekslivet) ser ut i dag.

Annons
7 kändisar som började sina karriärer som Fröken SverigeBrand logo
7 kändisar som började sina karriärer som Fröken Sverige

Hon är känd som fotomodellen som bland annat vann Miss Universum år 1984. I dag är Yvonne Ryding 60 år och har en framgångsrik karriär som modell, konfrancier och entreprenör i ryggen.

Under åren i offentligheten har Yvonnes kärleksliv, framför allt det drygt 12 år långa äktenskapet med skådespelaren Kjell Bergqvist, hamnat under strålkastarens ljus.

För omkring två år sedan avslutade hon ett annat långt förhållande. Hur ser kärlekslivet ut i dag?

Yvonne Rydings relation till exet – efter uppbrottet

År 1998 separerade Yvonne och Kjell efter tio år som gifta. Två år därpå var skilsmässan ett faktum. Under åren tillsammans fick det omskrivna paret två döttrar; Sandra och Nathalie.

Exmakarna Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding tillsammans med döttrarna Sandra och Nathalie på Kolmårdens djurpark år 1998.
Exmakarna Kjell Bergqvist och Yvonne Ryding tillsammans med de gemensamma döttrarna Sandra och Nathalie på Kolmårdens djurpark år 1998.

Nio år efter uppbrottet hittade Yvonne kärleken på nytt i Mikael Jonasson, men efter att ha levt som sambos i ett decennium tog det slut år 2021.

Annons

I en ny intervju med nöjessajten Hänt berättar Yvonne om relationen till Mikael i dag. På frågan om de har någon kontakt svarar hon:

– Nej, nej det har vi inte. Han har börjat om ett nytt liv. Så är det.

Nya singellivet: ”Varit väldigt skönt”

Efter uppbrottet flyttade Yvonne till Östersund, för att komma närmare barn, barnbarn och föräldrar.

Under intervjun med sajten förklarar hon att hon har ett annat perspektiv på livet i dag och en annan syn på hur hon vill leva. Att vara singel under de senaste åren har hittills varit bra för livsekvationen förklarar hon.

– Jag lever själv. Jag vet inte... Jag har jobbat väldigt mycket, så jag känner att jag räcker inte till för något annat än mina barn, barnbarn och mig själv. Så det har varit en väldigt bra tid för mig att fokusera, säger hon och fortsätter:

– Jag tycker faktiskt att det har varit väldigt skönt, så jag låter det rulla på. Så får vi se om det varar livet ut eller vad det blir, det vet man aldrig. Men det har varit väldigt skönt för mig att ha det så.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons